ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν δημιούργησαν προσδοκίες στον κόσμο, αλλά πλέον όλοι αντιλαμβάνονται ότι κάποιες υποθέσεις εξελίσσονται σε σίριαλ ή κινδυνεύουν να χαθούν για τον Ολυμπιακό», σχολίαζε ένας από τους συνεργάτες του Κόκκαλη.
Γίνεται αντιληπτό ότι τον πρόεδρο ενόχλησε πρώτα η διαρροή των μεταγραφικών στόχων. Αυτόματα δημιουργήθηκε στον κόσμο η αίσθηση της εντυπωσιακής ενίσχυσης και, μάλιστα, η άμεση πραγματοποίηση κάποιων μεταγραφών.
Στην πράξη, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ουσιαστικά διασφαλίσει μόνο τον Πάρντο ως ρεζέρβα του Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ ο Σίλβα Κλέιτον παραμένει μετέωρος επειδή ανέβασε τις απαιτήσεις του ο Κώστας Πηλαδάκης και ο Σωτήρης Κυργιάκος δείχνει να προτιμά τη Γερμανία.
Ειδικά η περίπτωση του Κλέιτον εξόργισε τον Κόκκαλη, επειδή κάποιοι βιάστηκαν να τον ντύσουν στα κόκκινα, αλλά τις τελευταίες μέρες κυριαρχεί στον Τύπο η άποψη ότι «ο πρόεδρος δεν δίνει τα λεφτά που ζητάει η Λάρισα».
Κινδυνεύει, δηλαδή, ο Κόκκαλης να πάει για μαλλί και τελικά να βγει κουρεμένος.
Γιʼ αυτό και θα τρίξει τα δόντια στον Ίβιτς ώστε να επισπεύσει τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση τουλάχιστον μιας μεταγραφής πριν τον τελικό του κυπέλλου, ώστε ακόμα και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος κόντρα στον Άρη, να ʼχει να επιδείξει κάτι χειροπιαστό στον κόσμο.


Σχολιάστε εδώ