Αμερικανοί μην παρατραβάτε το σχοινί…

Η συμπεριφορά του απέναντι στην Ελλάδα μόνο σε εχθρό αρμόζει. Και το έδειξε με την αναγνώριση των Σκοπίων, με το όνομα της Μακεδονίας μας. Ήταν μια εχθρική πράξη προς μια φίλη χώρα, που πάντα στάθηκε στο πλευρό των ΗΠΑ. Και ήταν κυριολεκτικά προτεκτοράτο τους.
Ποτέ σε κρίσιμες για την ύπαρξή μας στιγμές δεν μας βοήθησαν. Τι να πρωτοθυμηθούμε, τους βανδαλισμούς της Σμύρνης και της Κωνσταντινούπολης, τον «Αττίλα», τον εκβιασμό του ’67 για να αποσύρουμε τη Μεραρχία από την Κύπρο, τις παραβιάσεις, τον Μάρτη του 1987; Πάντα απέναντί μας. Κι εμείς όχι μόνο τα καταπίναμε όλα, αλλά είχαμε δώσει τα πάντα. Με πρώτη τη Σούδα, που η αξία της είναι ανυπολόγιστη, αφού χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαν να πατήσουν πόδι στον Περσικό Κόλπο. Κι εμείς εκεί… Ό,τι θέλουν οι Γιάνκηδες. Ένα ευχαριστώ ποτέ δεν πήραμε… Αντίθετα, εμείς τους ευχαριστούσαμε! Τέτοια δουλικότητα.
Όμως κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. Αρκετά δεν ήμασταν δεδομένοι; Ώρα να κοιτάξουμε τα του οίκου μας. Το συμφέρον της χώρας μας. Το αύριο των παιδιών μας. Ευχαριστούμε τον κ. Μπους που μας προσγείωσε. Μας άνοιξε τα μάτια… Και είδαμε πόσο το ελληνικό χαρτί μετράει…


Σχολιάστε εδώ