ψιλά γράμματα

Στις «Ρουσοπουλίνες» και το «δίκτυο Ρουσόπουλου» στους δημοσιογράφους αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό του το «Πρώτο Θέμα». Είναι η ίδια εφημερίδα που αφιέρωσε μισή σελίδα για τα ψηφιακά σχέδια της Μάρας και του Γιώργου Χουλιάρα για IPTV – Mobile TV κ.ά., χωρίς καμία αρνητική αναφορά. Πάλι άλλαξαν οι ισορροπίες μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα; Πότε είναι καλός ο Ρουσόπουλος και όσοι συνεργάζονται μ’ αυτόν;

Η Μάρα Ζαχαρέα έδωσε συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino», εξαίροντας τις ικανότητες του Γιώργου Χουλιάρα, πρώην εντεταλμένου συμβούλου της ΕΡΤ. Κατά τα άλλα, δεν δήλωσε κάτι ενδιαφέρον.

Τι γίνεται με την κρατική διαφήμιση; Οι διαφημιστικές εταιρείες φταίνε για τις εφημερίδες που μόλις κυκλοφορούν είναι γεμάτες με κρατική διαφήμιση;

Ραδιόφωνο: Έξυπνη καμπάνια, δίνοντας 1 ποδήλατο την ώρα, ξεκίνησε ο City 99,5 και για πρώτη φορά συνδυάζεται με εκστρατεία του «Ελεύθερου Τύπου», ο οποίος ζητάει την απελευθέρωση των πεζοδρομίων.

Τα περισσότερα λεφτά όμως τα δίνει εδώ και καιρό ο Kiss FM, προσφέροντας 10.000 ευρώ σε όποιον βρει κάποιο λάθος στη μετάδοση 10 συνεχόμενων τραγουδιών από τον σταθμό.

Συνεχίζει όμως και ο Alpha 9,89 τη δυναμική εκστρατεία υπενθύμισης της συχνότητάς του, αλλά και του δικτύου αναμετάδοσης του προγράμματός του από περιφερειακούς σταθμούς.

Εκδόσεις : Κυκλοφόρησε για τέταρτη συνεχή χρονιά από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης το πολιτιστικό ημερολόγιο «2007 – Πολιτικά Γεγονότα». Η έκδοση καταγράφει χρονολογικά τα πολιτικά γεγονότα της χρονιάς που πέρασε, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στον ελληνικό Τύπο, με το κριτήριο της διαχρονικότητας, σύμφωνα με τα στελέχη της γραμματείας.

Κυκλοφόρησε ο αγγλόφωνος free press οδηγός πόλης FAQ About Athens, από τη «FAQ». Θα διανέμεται καθημερινά, από αρχές Ιουνίου μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, σε τιράζ 500.000 τευχών.

Περισσότεροι από 16 τόνοι χαρτιού και άλλων υλικών ανακυκλώθηκαν εντός Antenna, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ομίλου.

Στις 5 Μαΐου η επόμενη συνεδρίαση του ΕΣΡ.

Πάλι είδηση έβγαλαν οι Schooligans, με τη συνέντευξη Τσίπρα που φιλοξένησαν στο περιοδικό τους, το οποίο κυκλοφορεί μαζί με τα «Νέα». Αυτήν τη στιγμή είναι η πιο ταλαντούχος ομάδα που έχει περάσει από τον χώρο, αν και στο παρελθόν άλλοι είχαν διακόψει τη συνεργασία μαζί τους εξαιτίας του κόστους του περιοδικού και άλλοι επειδή δεν τους καταλάβαιναν. Πρόσωπα:

Αποχαιρέτησε τους θεατές του γι’ αυτή την περίοδο ο Σ. Φυντανίδης.

Για ακόμη δύο χρόνια ο Γιώργος Οικονομέας ανανέωσε το συμβόλαιό του με το MEGA.

Για έναν ακόμη χρόνο στο Star η Άννα Δρούζα.

Εμφάνιση Τ. Κουίκ το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στη ΝΕΤ («Πρώτη γραμμή») για το ατύχημα Μακεδόνα. Ήταν επειδή η εκπομπή του στο Αlter είχε διακοπεί λόγω των γιορτών ή προοιωνίζεται τίποτε άλλο;

Συγκινητική και βαθιά ανθρώπινη η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαριέττα Γιαννάκου στη Μαρία Χούκλη και στη ΝΕΤ. Η δύναμη του λόγου της τέως υπουργού καθήλωσε τους τηλεθεατές.


Σχολιάστε εδώ