ΤΟ MAD ΠΑΕΙ ΣΤΑ… ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Το MAD, ο μεγαλύτερος πάροχος μουσικού περιεχομένου στην Ελλάδα, και η In Store Melody, η εταιρεία που πρώτη στην Ελλάδα δημιούργησε την αγορά της background music για μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, ένωσαν τις δυνάμεις τους.
Με τη συμμετοχή του Mad στο εταιρικό κεφάλαιο της εταιρείας και τη μετονομασία της σε Mad Melody, το νέο σχήμα θα αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο εξειδικευμένων μουσικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις.
Μέσα από τη δεκαετή και πλέον πετυχημένη πορεία των συγκεκριμένων εταιρειών στην αγορά, η Mad Melody έρχεται να προσφέρει μια νέα φιλοσοφία στην εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, με υπηρεσίες οι οποίες έχουν ως άξονα τη μουσική. Με μια τεράστια οπτικοακουστική μουσική βιβλιοθήκη, με ομάδα έμπειρων στελεχών και με πλήρως αυτόνομες υποδομές, η Mad Melody προσφέρει στην αγορά των επιχειρήσεων ολοκληρωμένες υπηρεσίες μουσικής για όλους τους επαγγελματικούς χώρους όπως: In Store Radio, In Store TV, Μελέτη και Εγκατάσταση Εξοπλισμού, Οργάνωση Εκδηλώσεων, Juke Box-Infokiosk, Μουσική για Τηλεφωνικό Κέντρο, Spots / Eταιρικά Video, SMS-Mobile και Internet Υπηρεσίες.


Σχολιάστε εδώ