ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Αν δεν θέλει να κατηγορηθεί για συναλλαγή και να σέρνεται αυτή η κατηγορία, που στη συνείδηση του λαού δεν απέχει από την πραγματικότητα, θα πρέπει να ορίσει τιμή για την αξία της παραχώρησης του μάνατζμεντ του ΟΤΕ και που θα πρέπει να καταβάλει τοις μετρητοίς η Deutsche Telekom αν θέλει να έχει τη διοίκηση του ελληνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών. Και φυσικά θα υπάρχει και ο ελληνικός έλεγχος από τη στιγμή που πρόκειται για στρατηγικής σημασίας επιχείρηση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκοπεί από το κράτος… Γιατί σε κρίσιμες στιγμές, απ’ τις οποίες εξαρτάται η υπόσταση της ίδιας της χώρας ή το πολίτευμά της, οι τηλεπικοινωνίες αποτελούν τον αποφασιστικό παράγοντα ελέγχου του κρατικού μηχανισμού. Και απ’ αυτήν την άποψη το μάνατζμεντ για λόγους δημοσίου συμφέροντος δεν πρέπει να φύγει σε καμία περίπτωση από το ελληνικό κράτος. Γι’ αυτό και η τελευταία υποχώρηση μπρος στην κατάσταση που άφησαν να δημιουργηθεί είναι η παραχώρηση του μάνατζμεντ έναντι ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ τιμήματος –π.χ. κάποια δισεκατομμύρια ευρώ– για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και υπό την προϋπόθεση της διενέργειας ελέγχου κάθε στιγμή από το ελληνικό Δημόσιο.

Διαφορετικά ο ΟΤΕ παραμένει ως έχει, επιδιώκοντας το ελληνικό Δημόσιο να αυξήσει το ποσοστό του, αγοράζοντας μετοχές από το 52% που κυκλοφορούν, δίνοντας ως δέλεαρ μεγαλύτερη τιμή από την τιμή που έχει σήμερα η μετοχή.

Παραχώρηση της διοίκησης στους Γερμανούς χωρίς την καταβολή χρημάτων με μεθοδεύσεις που ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, όπως ότι θα υπάρχει αυξημένη καταστατική πλειοψηφία, που σημαίνει ότι θα χρειάζονται και ψήφοι μελών της ελληνικής πλευράς για να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις, θα είναι το σκάνδαλο του αιώνα.

Ο ΟΤΕ είναι κρίσιμος οργανισμός για την επιβίωση της χώρας – θα λέγαμε ακόμη και της ανεξαρτησίας της. Γι’ αυτό και πρέπει πλέον να πάρει την υπόθεση στα χέρια του ο ίδιος ο πρωθυπουργός, θέτοντας τους όρους που διασφαλίζουν τα ελληνικά συμφέροντα, οικονομικά και πολιτικά.


Σχολιάστε εδώ