CAS: Τραβούσε τα μαλλιά του ο Μοντενέρι

Μια απόφαση που πρόκειται να εκδοθεί επί της ακροαματικής διαδικασίας της περασμένης Πέμπτης, η οποία ακροαματική διαδικασία έκανε τον Ιταλό δικηγόρο του Ολυμπιακού Τζιανπάολο Μοντενέρι να τραβάει τα μαλλιά του με τα όσα έβλεπε να διαδραματίζονται από τους εκπροσώπους των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΕΠΟ.
Το σόου που προσπάθησε να δώσει ο δικηγόρος της Ένωσης Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος κατά πολλούς νόμιζε ότι βρισκόταν στην αίθουσα του παλιού αθλητικού δικαστή της ΕΠΑΕ και η αδυναμία του δικηγόρου της ΕΠΟ να αντιληφθεί και τα πιο απλά αγγλικά που τον ρωτούσε ο προεδρεύων του δικαστηρίου, ο Ισραηλινός Εφρέμ Μπάρακ, έκαναν μεγάλη εντύπωση στον ιταλό δικηγόρο που είχε επιστρατεύσει για την υπόθεση ο Ολυμπιακός.
Εκείνο που επίσης σημείωσε ο κ. Μοντενέρι, ο οποίος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια μόνο για τον δικηγόρο της Καλαμαριάς Γρηγόρη Ιωαννίδη και του Παναθηναϊκού Γιώργο Στράτο, είναι τα όσα ελέχθησαν από τους ΠΑΟ, ΑΕΚ και Καλαμαριά για την
ΕΠΟ και τις παράνομες, όπως τις χαρακτήρισαν επιτροπές της. «Δεν πιστεύω ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο», έλεγε ο ιταλός δικηγόρος σε άνθρωπο με τον οποίο συνομίλησε μετά το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης και συνέχιζε: «Είναι απίστευτο κάποιες ομάδες να καταφέρονται με τέτοια λόγια εναντίον της ομοσπονδίας της χώρας τους».
Οι τρεις δικαστές από την πλευρά τους, ο προεδρεύων Εφρέμ Μπάρακ και οι Μαρκ Χόβελ (Άγγλος, προτεινόμενος από την Καλαμαριά), Κρις Γεωργιάδης (Κύπριος, προτεινόμενος από τους ΕΠΟ και Ολυμπιακό), δεν έμειναν στη Λοζάνη και αναχώρησαν για τις πατρίδες τους, όπου θα μελετήσουν την υπόθεση και θα αποφασίσουν μέσω τηλεδιάσκεψης για να εκδώσουν αύριο την απόφασή τους.


Σχολιάστε εδώ