ψιλά γράμματα

Ετοιμαστείτε. Μετά το Πάσχα έρχονται κι άλλες ανατροπές.

Ευχάριστη έκπληξη, μετά από πολύ καιρό, από την «Ελευθεροτυπία». Την περασμένη εβδομάδα ανέβασε στροφές, δίνοντας -πριν δημοσιευτούν στο «Spiegel»- τα νέα στοιχεία για την υπόθεση της Siemens, με την υπογραφή της Αριστέας Μπουγάτσου, ενώ την Τρίτη παρουσίασε ένα εκτενές και αναλυτικό αφιέρωμα για την πλανητική κρίση στον τομέα των τροφίμων εξαιτίας των βιοκαυσίμων.

Και ο «Ελεύθερος Τύπος» αναθάρρησε μετά το πρωτοσέλιδο με το δουλοκτητικό καθεστώς στην Ηλεία και ξεκίνησε «καμπάνια» καθημερινότητας για την απελευθέρωση των πεζοδρομίων. Εμπνευστής της μαχητικότερης αντιμετώπισης των προβλημάτων, ο νέος διευθυντής Αντώνης Παπαγιαννίδης, ο οποίος το περασμένο Σάββατο κάλεσε τους δημοσιογράφους του ενθέτου «ΕΤ2» στο σπίτι του, προσφέροντας «φράουλες και σαμπάνια», παρουσία του Σ. Κοτρώτσου, για να ανταλλάξει απόψεις για το μέλλον του φύλλου. Γενικώς στον «Ελεύθερο Τύπο» πιστεύουν πως παίρνουν κοινό από την «Ελευθεροτυπία», επικαλούμενοι και μια από τις έρευνες που κυκλοφορούν για την απήχηση των Μέσων.

Στον City επίσης ανασυντάσσονται για να δώσουν τη νέα ενημερωτική μορφή του ραδιοφώνου, από τον Σεπτέμβριο.

Είναι επίσης απορίας άξιο γιατί το πρόγραμμα του Alpha Radio δεν εμφανίζεται να έχει απήχηση, όταν οι εκπομπές των Κύρτσου – Μακρή και Σταυρόπουλου – Βερύκιου, ο οποίος δίνει ρέστα και στην τηλεόραση, έχουν φανατικούς ακροατές. Βεβαίως υπάρχει και ένα ζήτημα οργάνωσης για τον συγκεκριμένο σταθμό.

Καλώς όρισε στον άγριο κόσμο των Media και η Forthnet. Όσοι έσπευσαν να την υποτιμήσουν, αρκεί να δουν την έως σήμερα διαδρομή της. Όμως και η εταιρεία πρέπει να αναδιοργανώσει την επικοινωνία της, καθώς όλο αυτό το διάστημα των διαπραγματεύσεων, αν και εταιρεία τηλεπικοινωνιών, είχε σφραγίσει τις διόδους της ενημέρωσης.

Πρόσωπα: Μετεγγραφή-έκπληξη. Ένας από τους καλύτερους συντάκτες του οικονομικού φύλλου της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», ο Γιάννης Αγγέλης, μετακινείται προς τον «Ελεύθερο Τύπο».

Το διαδικτυακό κομμάτι του «Θέματος» ανέλαβε ο Χάρης Μπότσαρης, προσφέροντας εκτεταμένα αποσπάσματα από το βιβλίο της Κάρλα Ντε Πόντε για το εμπόριο οργάνων σέρβων κρατουμένων από τους Κοσοβάρους.

Εκδόσεις: Πλήθος προσωπικοτήτων απαντά στο ερώτημα του «Monthly Review» που κυκλοφορεί, για τις αξίες και τη συμβολή τους στη διαμόρφωση της ταυτότητας των Ελλήνων.

Μια ειδική έκδοση για την Άλωση της Πόλης το 1453 προσφέρει, μαζί με DVD, στους αναγνώστες και τους συνδρομητές του το «National Geographic».

Η ΕΤ3 θα μεταδώσει τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επί εποχής σου το κανάλι δέχθηκε αλλεπάλληλες συστάσεις, για συγκεκριμένη απογευματινή εκπομπή, η οποία παρουσίαζε μεταξύ άλλων «σεξουαλικές ιδιαιτερότητες» ή ασχολιόταν με την προσωπική ζωή βουλευτών και εσύ βγαίνεις και κατακεραυνώνεις τους άλλους για το πώς μεταχειρίζονται τους ανήλικους! Τι νομίζεις, πως δεν θυμόμαστε;

Πώς ανέχονται στο ΠΑΣΟΚ τη στάση των συνδικαλιστών τους; Πληροφορεί κανένας τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Τηλέμαχο Χυτήρη για όσα γίνονται στη ΔΕΚΟ των media;

Οι λακέδες ξαναχτυπούν. Είναι εδώ, κάθε φορά έτοιμοι να παράσχουν service σε κάθε είδους ιδιοκτήτη. Δεν έχουν ομάδα, θρησκεία ή πιστεύω, παρά μόνο την έμφυτη τάση να κολακεύουν τους αφεντάδες τους. Γι’ αυτό και είναι υπηρέτες πολλών αφεντάδων…


Σχολιάστε εδώ