Τον αφήνουν ακάλυπτο

Εκτός όμως από τους κυβερνώντες, παρόμοια διάθεση να μείνουν αμέτοχοι στην ιστορία των σκανδάλων επιδεικνύουν και οι περισσότεροι από τους «γαλάζιους» δημοτικούς συμβούλους, που απέφυγαν να ζητήσουν τον λόγο κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας από το «μάτι του κυκλώνα».
Κάποιοι άλλοι θέλησαν να κρατήσουν «και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο», (και να μην ανακατωθούν στην ιστορία δηλαδή και να μην στενοχωρήσουν τον δήμαρχο, που τους ζήτησε να εμφανιστούν ως συμπαγής ομάδα). Έτσι, αρκέστηκαν στο να πετάγονται από τα έδρανά τους την ώρα που μιλούσαν οι της αντιπολίτευσης, «προβοκάροντάς τους» και επιχειρώντας να τους εκνευρίσουν.
Ένας τουλάχιστον από αυτούς (ο απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας, πρώην αντιδήμαρχος της αμαρτωλής υπηρεσίας των Οικονομικών και σημερινός αντιδήμαρχος της δημοτικής αστυνομίας) επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στις διακοπές των πολιτικών του αντιπάλων και ξεπέρασε τα όρια, εκτοξεύοντας κατά της Χρύσας Αράπογλου χαρακτηρισμούς που θεωρήθηκαν υβριστικοί από την αντιπολίτευση, καθώς και ευθείες απειλές του τύπου: «τις συνέπειες της συμπεριφοράς σου θα τις πληρώσεις εδώ τώρα. Μη νομίζεις ότι θα σ’ αφήσουμε έτσι».
Τους «υβριστικούς χαρακτηρισμούς» του Αθανάσαρου τους κατήγγειλαν με κοινή τους δήλωση οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης, ενώ, κατά πως πληροφορούμαι, η Χρύσα έχει αποφασίσει να δώσει και άλλου είδους συνέχεια στο θέμα.


Σχολιάστε εδώ