στα ενδότερα των ομάδων

=Τα κατάφερε ο Ζωγράφος και πήρε τον δρόμο της παραπομπής για τα πειθαρχικά όργανα της διαιτησίας. Απόλυτα δικαιολογημένη η παραπομπή του Χριστόφορου, ο οποίος αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Εργοτέλη στο ματς με τη Λάρισα.
=Ο συγκεκριμένος αγώνας, εκτός απροόπτου, θα ʼναι το κύκνειο άσμα του αθηναίου ρέφερι. Όπως ψιθυρίζουν στην ΚΕΔ «είναι καμένο χαρτί» και συνεπώς αναμένεται να βγει από τους πίνακες.
=Πανικός έχει προκληθεί στο Περιστέρι για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Σπανός γνωρίζει ότι η τύχη της ομάδας του εξαρτάται από άλλους και κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.
=Κι ο Τσακίρης έχει αποδείξει ότι είναι… άκαρδος. Τη μια χρονιά σώθηκε ο Πανιώνιος με το διπλό στο Αιγάλεω και την επομένη πήγε και νίκησε σ’ ένα ματς, το οποίο οριστικοποίησε τον υποβιβασμό του «Σίτι».
=Μόνο σε βοήθεια, λοιπόν, δεν μπορεί να υπολογίζει ο Σπανός. Το γνωρίζει και γι’ αυτό περνάει τις δυσκολότερες ώρες του ως παράγοντας.
=Ξεκάθαρο μήνυμα πήραν οι άνθρωποι της Καλαμαριάς μέσω ραδιοφωνικής παρέμβασης ανθρώπου που διατηρεί καλές άκρες και στον Ολυμπιακό και στην ΕΠΟ. Χωρίς ίχνος υπερβολής, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος προανήγγειλε την παραμονή των Ποντίων στη Β΄ Εθνική και τη σεζόν 2009-10.
=«Όπως το πάνε στην Καλαμαριά θα χάσουν την άνοδο την επόμενη σεζόν», είπε χωρίς περιστροφές. Γνώριζε κάτι για το μέλλον ή έβλεπε τάσεις διάλυσης στην ομάδα της Θεσσαλονίκης; Εύλογη η απορία μας.
=Πάνω από 20.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βγήκαν στους δρόμους και εξέφρασαν την επιθυμία τους για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. Μόνο που διέκρινα έλλειψη κεντρικού παλμού.
=«Μα ήταν αυθόρμητη διαδήλωση», μου απάντησε ένας εκ των βασικών πρωτεργατών της κινητοποίησης. Ομολογώ ότι δεν με έπεισε, διότι στην πορεία είδα αρκετά μπλοκ από διάφορες περιοχές με ξεχωριστή συνθηματολογία.
=Αληθεύει ότι το συλλαλητήριο είχε και θεατές από… ψηλά; Ότι σε δωμάτιο ξενοδοχείου που βρίσκεται στην περιοχή υπήρχε πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΠΕΚ που χαμογελούσε πλατιά σε κάθε σύνθημα κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη;
=Οι πηγές μου ανέφεραν και την παρέα του συγκεκριμένου ανθρώπου. Προσπάθησα να ελέγξω το αληθές της πληροφορίας μέσω του ξενοδοχείου, αλλά βρήκα… τοίχο.
=Εκνευρισμό προκάλεσε σε αρκετά στελέχη του Παναθηναϊκού η επιστροφή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στην ενεργό δράση πριν από τα πλέι οφ. Ακόμα και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ρωτούσε να μάθει για την εικόνα που παρουσίασε ο έλληνας σέντερ, τον οποίο υπολογίζει ιδιαίτερα.
=Με τον «Σόφο» οι «ερυθρόλευκοι» ανεβαίνουν επίπεδο και γίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Κάτι που γνωρίζει καλά ο Ζοτς, ο οποίος θέλει να εμφανιστεί πανέτοιμος για κάθε ενδεχόμενο.
=Ψάχνονται στον Αστέρα Τρίπολης για την πραγματοποίηση μιας ηχηρής μεταγραφής. Όπως μου αποκάλυψε ένα πουλάκι, στην Αρκαδία αναζητούν κράχτη είτε ανάμεσα σε έλληνες παίκτες είτε στο εξωτερικό και ειδικά στην Ιβηρική χερσόνησο.
=Το όνομα του Εθκέρο είναι ενδεικτικό. Αλλά οι πηγές μου υποστηρίζουν ότι στη λίστα βρίσκεται ακόμα μεγαλύτερο όνομα από τον Βάσκο.
=Πάμε στον Λεβαδειακό. Η διασφάλιση της παραμονής μπορεί να σώσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονταν στη μαύρη λίστα του Γιάννη Κομπότη.
=Το αφεντικό του Λεβαδειακού, όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, προσανατολίζεται και στην παραμονή του Μπάμπη Τεννέ. Εκτός και αν κάνει την έκπληξη ο Αναστόπουλος.
=Ο «μουστάκιας», άλλωστε, διατηρεί καλές προσβάσεις στο περιβάλλον του Κομπότη. Ο Τεννές, ωστόσο, έχει σαφέστατο προβάδισμα.
=Τον Ολυμπιακό επέλεξε ο Μπότος για να πάει τον Κλέιτον. Ο λόγος δεν ήταν μόνο η προσφορά που έγινε στον Βραζιλιάνο, που απείχε ελάχιστα από τα χρήματα που έδινε η ΑΕΚ, αλλά η επιθυμία του ατζέντη να επαναφέρει στην Ελλάδα και τον Γιάννη Οκκά.
=Αλήθεια τώρα πώς θα τον αποκαλούν τον Κύπριο; Γιάννη, Γιαννάκη ή Χουάν;
=Ούτε με δελτίο Τύπου να μιλούσαν ο Λάμπρος Σκόρδας και ο Κώστας Πηλαδάκης. Και οι δύο υποστήριξαν ότι οι ομάδες τους, δηλαδή ο Άρης και η Λάρισα αντίστοιχα, δεν είναι σούπερ μάρκετ.
=Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί ποιος είχε την ιδέα και ποιος μιμήθηκε τον άλλον. Ίσως πάντως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι δύο παράγοντες ταυτίζονται σε πολλά που αφορούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
=Η κοινή γραμμή Σκόρδα και Πηλαδάκη θα φανεί και τη Δευτέρα στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Εκεί που θα βγουν μαχαίρια και θα είναι το προμήνυμα για τις επικείμενες αρχαιρεσίες.
=Πανικός γίνεται στην Β΄ Εθνική. Κάθε εβδομάδα εξαφανίζονται από την πιάτσα δυο τρεις παράγοντες επειδή οι ομάδες τους βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.
=Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Γιώργος Γρηγορόπουλος, ο οποίος τις τελευταίες μέρες άρχισε πάλι τις απειλές περί αποχώρησης από την Καλαμάτα. Μάλλον πανηγύρι θα στήσουν στη Μεσσηνία αν φύγει ο Γρηγορόπουλος.
=Μιας και αναφέρθηκα στην Β΄ Εθνική να αποκαλύψω ότι έμαθα πως το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Σαλευρής παρουσιάζεται ιδιαίτερα στεναχωρημένος. Προφανώς τον πούλησαν οι φίλοι του.
=Έτσι είναι όμως όσο παραμένει η αχαριστία έξω από τον ποινικό κώδικα. Όλοι θα απορούν γιατί οι ευεργετηθέντες πετάνε πρώτοι τον λίθο.
=Να επιστρέψω στον Ατρόμητο. Αν οι Περιστεριώτες υποβιβαστούν ο Μιχαηλίδης, ο Ανατολάκης, ο Λουτσιάνο και ο Μερίνο θα αποτελέσουν παρελθόν.
=Ο Περουβιανός, βέβαια, θα έφευγε ούτως ή άλλως. Ήταν βασικός όρος για να επιστρέψει από την πατρίδα του.
=Όσο για τον Ανατολάκη, έχει πρόταση από την Κύπρο, αλλά εάν οριστικοποιηθεί η συνεργασία Τσακίρη-Λεμονή ο έμπειρος αμυντικός θα πάει στην Τρίπολη. Διότι δεν θέλει να μπλέξει με τον Σερ Τάκη τον οποίο εξακολουθούν να πιέζουν από την Τρίπολη.
=Έκπληξη προκάλεσε σε πολλούς η χρησιμοποίηση του Άντε Τόμιτς στη βασική ενδεκάδα της Ξάνθης εναντίον του Ολυμπιακού. Στην πόλη της Θράκης είχαν αποφασίσει για το διαζύγιο με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, με συνέπεια να αιφνιδιαστούν ακόμη και οι συμπαίκτες του όταν είδαν τον Νίκο Κεχαγιά να τον εμπιστεύεται στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής.
=Για τον Τόμιτς υπάρχει ενδιαφέρον από τον Πανσερραϊκό. Στις Σέρρες άλλωστε έχουν κι άλλους πρώην παίκτες της Ξάνθης.


Σχολιάστε εδώ