Πόσο κόστισε η απαγορευμένη παρτίδα της άρσης βαρών

Το τιμολόγιο αυτό είναι το μοναδικό «ύποπτο» που ανακάλυψαν οι ελεγκτές της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΕΕ) και του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) κατά τους συνεχείς ελέγχους που έκαναν στα γραφεία της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών όλες αυτές τις ημέρες και αφού ξέσπασε το σκάνδαλο ντόπινγκ με την εθνική ομάδα.
Οι ελεγκτές έκαναν φύλλο και φτερό το λογιστήριο της ομοσπονδίας και το μόνο «ύποπτο» που βρήκαν ήταν ένα τιμολόγιο 4.200 ευρώ με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου 2008 το οποίο τους κίνησε την περιέργεια. Το τιμολόγιο είχε την ένδειξη «φάρμακα» και όπως απεδείχθη, ήταν αυτό που εστάλη για να πληρωθούν οι απαγορευμένες ουσίες που χορηγήθηκαν από το φαρμακείο του Κολωνού στους αθλητές και τι αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας.
Πριν από τους ελεγκτές, όμως, το τιμολόγιο αυτό είχε κινήσει και την περιέργεια των ανθρώπων της ομοσπονδίας και είχε δοθεί εντολή να μην πληρωθεί μέχρι να διαπιστωθεί τι ακριβώς ήταν και ποιες αγορές αφορούσε. Τελικά, και αφού ξέσπασε το σκάνδαλο με τους ντοπέ αθλητές, όλοι κατάλαβαν σε τι αφορούσε αυτό το τιμολόγιο, το οποίο οι άνθρωποι της ομοσπονδίας παρέδωσαν στους ελεγκτές της ΥΕΕ και του ΕΟΦ.


Σχολιάστε εδώ