Περνάει στην αντεπίθεση

Αποφασισμένος να αφήσει στην άκρη την τακτική των ήπιων τόνων εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Το αφεντικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει στο περιβάλλον του την επιθυμία να βγει μπροστά και να επιτεθεί ευθέως σε όσους τον αμφισβητούν. Η αλλαγή πλεύσης οφείλεται στη διαπίστωση ότι «θεωρούν πως είμαι αδύναμος και γι’ αυτό δεν αντιδρώ», όπως φέρεται να έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ο Βαρδινογιάννης.
Πρόθεση του Τζίγκερ είναι και η ανακοίνωση μιας μεταγραφής, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν οι συνεργάτες του να ολοκληρώσουν τις επαφές με τους δύο υποψήφιους να φορέσουν την πράσινη φανέλα. Αν και τα τελευταία 24ωρα φούντωσε εκ νέου η φημολογία που θέλει τον Τζίγκερ να έχει αποσπάσει από τον Ιανουάριο την υπογραφή ενός ιδιαίτερα μεγάλου ονόματος, αλλά με προοπτική οριστικοποίησης της μεταγραφής το καλοκαίρι. Επίσης ο Τζίγκερ θα αναφερθεί και στο θέμα του γηπέδου.
Όπως, μάλιστα, διοχετεύουν άτομα της εμπιστοσύνης του «αυτήν τη φορά θα αναδείξει τον ρόλο όσων βάζουν εμπόδια στο όραμα εκατομμυρίων φίλων του Παναθηναϊκού».


Σχολιάστε εδώ