Ανάσανε ο Βάκης

Έτσι, ο Βάκης Φρατζής θα μπορέσει να βγει από τη δυσχερή θέση στην οποία περιήλθε μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στους δικηγόρους (οι «γαλάζιοι» έμειναν εκτός δεύτερου γύρου), υποστηρίζοντας ότι το κόμμα κρατά τις δυνάμεις του και πως η ήττα στους δικηγόρους οφείλεται στα προσωπικά παιχνίδια των «γαλάζιων» διεκδικητών της διάκρισης.
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΘ μετέχουν από την παράταξη ΙΣΚ, ο Θανάσης Νικολαΐδης, που συγκέντρωσε 1.086 ψήφους (πρόεδρος τα τελευταία χρόνια που θα παραμείνει για μια ακόμη θητεία), ο Δημήτρης Τσάμης (πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ3 που τα βρόντηξε και αποχώρησε μη αντέχοντας τη σταδιακή μετατροπή της σε υποκατάστημα της Αγίας Παρασκευής) με 718, ο Κλεάνθης Βαλαρούτσος με 635, η Μαρία Χατζηδημητρίου με 437, ο Σάββας Παρασκευόπουλος με 385, ο Νικόλαος Μπάτζιος με 358, ο Γεώργιος Μούρτζιος με 338, ο Ιωάννης Μανωλιάδης με 329, ο Δημήτριος Δανιήλ με 304 και ο Ξενοφών Ρούσσης με 297.
Από την ΠΑΣΚ, που δεν κατάφερε να δείξει σημάδια ανάκαμψης του πολιτικού της φορέα, εκλέγονται, ο επικεφαλής της παράταξης Γεώργιος Κητής με 206 ψήφους και η Μαρία Πασακιώτου-Μπιντούδη με 167 ψήφους. Από τη Ριζοσπαστική Αριστερή Συνεργασία Ιατρών, ο Θοδωρής Ζδούκος με 116. Από τη ΔΗΠΑΚ, η Άννα Κήτα με 82 ψήφους. Από τη Μαργαρίτα- Φίλοι ανεξάρτητοι-Γιατροί, ο Ιωάννης Ζαχάρωφ, ο οποίος πήρε 77 ψήφους.


Σχολιάστε εδώ