άνθη του κακού

D Ευτυχής ο Αλογοσκούφης δηλώνει ότι έχει πολλή δουλειά ακόμη να κάνει στο υπουργείο Οικονομίας. Τα ίδια έλεγε κι ο Δραμάλης πριν από τα… Δερβενάκια!
c Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο ο Τσίπρας θυμίζει ανιψιό της Παπαρήγα. Ούτε καν ξάδελφο της Πέγκυς Ζήνα.
D Μετά την υπόθεση των ομολόγων ο Γιωργάκης θα ζητήσει Εξεταστική για την άλωση της Πόλης και τη μάχη στα Γαυγάμηλα.
c Μόνο από τους Γερμανούς ζητά επανορθώσεις για τον πόλεμο η Παπαρήγα; Γιατί όχι και από τους Τούρκους; Αποζημίωση για τις οικοσκευές στην καταστροφή της Σμύρνης;
D Αμετακίνητος στο θέμα των μεταρρυθμίσεων ο Καραμανλής. Κάτι σαν τον… Ξέρξη πριν από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.
c Αν είναι δυνατόν να καταγγέλλεται η Ελλάδα ότι κακομεταχειρίζεται τους μετανάστες. Μέχρι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έγινε ο Γιωργάκης.
D Σκιώδης υπουργός του Σουφλιά κάποιος… Μαγκριώτης! Είχε κέφια ο Γιωργάκης ή έκανε πλάκα στον εαυτό του; (Για να μην τον πάρει στο «ψιλό» ο άλλος του εαυτός…)
c Σωστά ορίσθηκε σκιώδης υπουργός Συγκοινωνιών ο Σηφουνάκης. Είκοσι χρόνια στην πολιτική πάει κι έρχεται χωρίς λόγο. Τζάμπα κι οι βενζίνες…
D Το 95% των Ελλήνων τάσσονται υπέρ του «βέτο» για τα Σκόπια. Το άλλο 5% τι είναι; Σκοπιανοί του… ΣΥΝ;
c Δεν πήρε θέση στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης γιατί θέλει, λέει, να κρατήσει την αυτονομία του. Να… τινάζει μόνος του τα χαλιά του Γιωργάκη.
D Είπε ο Γιωργάκης ότι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ θα ανατρέψει τις κοινωνικές ανισότητες κι όλοι κατάλαβαν ότι έκανε χιούμορ. Το πολύ χειρότερο θα ήταν να το εννοούσε κιόλας.
c Το ΚΚΕ ζητά κατάργηση των διοδίων, η Στανίση τραγουδάει ξανά στη Συγγρού. Περνάει μεγάλη κρίση το τένις διεθνώς.
D Λέει ο Λιάπης για τον Ζαχόπουλο ότι είναι ικανός άνθρωπος με γνώσεις; Πού ακριβώς; Στο μπάντζι-τζάμπινγκ;
c Είπε ο Τσίπρας τον Βγενόπουλο «απατεώνα» και μετά φώναζε γιατί του έκανε αγωγή. Τι περίμενε δηλαδή να του κάνει; Δώρο στα γενέθλια;
D Υπέρ της συνεργασίας της ΝΔ με πολιτικούς από άλλους χώρους τάσσεται
ο Τατούλης, π.χ., Λίτσα Διαμάντη, Μίμη Δομάζο.
c Το «λουκ Αχμαντινετζάντ» που έχει καθιερώσει ο Αλαβάνος μπορεί να είναι θέμα ακτιβισμού, προδίδει ωστόσο και έλλειψη γούστου.
D Συνελήφθη αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά. Για ποιον λόγο; «Έσπασε» το μονοπώλιο των Αλβανών ή είχε μπει στα όρια άλλου αστυνομικού τμήματος;
c Πριν από 15 χρόνια ο Κύρκος ήταν υπέρ του συμβιβασμού με τα Σκόπια, τώρα ζητάει περίπου να τους κηρύξουμε τον πόλεμο. Εκτός από το άλλο οι γέροι πάνε κι από πέσιμο.
D Όταν ο Γιωργάκης κατηγορεί τους Αμερικανούς, τι άλλο μένει να δούμε; Τον Κουλούρη να καταγγέλλει τον λαϊκισμό, τον Κόκαλη τη διαιτησία.
c Ορθώς ο Πάγκαλος κατηγορεί τη δικαιοσύνη ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Αν την έκανε με όσα έχει πει κατά καιρούς ο Θόδωρος, θα είχε προ πολλού συλληφθεί.
D Σύνθημα σε τοίχο μετά την αποφυλάκιση του Βρακατσέλη: «Λευτεριά στους κερατάδες»!
c Η Ελλάδα χάνει το τρένο της πληροφορικής! Δεν βαριέσαι, θα πάρουμε λίαρ τζετ.
D Εδώ συνέρχεται ο Ζαχόπουλος, γιατί να μην ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ. Παρότι και οι δύο έδειχναν… κλινικώς συγχωρεμένοι.
c Στο μέλλον οι άνθρωποι θα μεταναστεύσουν σε άλλους πλανήτες. Είναι βέβαιο ότι δεν θα τσαντιστούν τα άλλα… «ούφο»;
D Σκάνδαλο χαρακτηρίζει ο ΣΥΝ ότι δεν έχει καθαρογραφεί η απόφαση για τη 17 Νοέμβρη. Και τι προτείνουν… εναλλακτικά; Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Κουφοντίνα;


Σχολιάστε εδώ