ΤΑ… ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ

Επειδή η τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης, δηλαδή του καύσιμου το οποίο χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον στα ΙΧ οχήματα, έχει πάρει για τα καλά την ανηφόρα, ο μόνος τρόπος να μην πληρώνουμε τζάμπα και βερεσέ περισσότερα χρήματα για τις ίδιες ποσότητες βενζίνης είναι να γνωρίζουμε τα πιο φθηνά πρατήρια στην Αττική (και όχι τα πιο ακριβά), έτσι ώστε να ξέρουμε τουλάχιστον που βαδίζουμε.
Δυτικά προάστια
Στον Σκαραμαγκά, ο κ. Μιχαήλ Αρετάκης, στο 13ο χλμ. ΝΕΟ Αθηνών – Κορίνθου πουλάει αμόλυβδη με 1,068 ευρώ, ο κ. Φουντούλης στη Λ. Αθηνών 386 και Σατωβριάνδου στο Χαϊδάρι πουλάει με 1,079 ευρώ, ενώ στην ίδια τιμή πουλάει, στο Περιστέρι στην Λ. Αθηνών 4, και το πρατήριο των κ. Διαμαντή-Τσώλη.
Νότια προάστια
Στο Π. Φάληρο, το πρατήριο του κ. Νίκου Γεωργόπουλου, στην οδό Αγ. Βαρβάρας 72, πουλάει 1,049 ευρώ το λίτρο την απλή αμόλυβδη βενζίνη, ενώ στην ίδια τιμή πουλάει και στο Μοσχάτο, στην οδό Πειραιώς 46, και το πρατήριο των κ. Σιμένη και Φέξη. Στην Αργυρούπολη τέλος, το πρατήριο του κ. Ιερωνυμάκη, στη Λεωφ. Αργυρουπόλεως 61, πουλάει με 1,056 ευρώ.
Ανατολικά προάστια
Στα Γλυκά Νερά, το πρατήριο του κ. Σταύρου Θανάση, στη Λ. Λαυρίου 197, πουλάει με 1,038 ευρώ, ενώ στη Ν. Μάκρη το πρατήριο του κ. Ελευθέριου Φλώρου, στο 18ο χιλ. της Λ. Μαραθώνος, πουλάει με 1,070 την απλή αμόλυβδη βενζίνη.
Βόρεια προάστια
Ο κ. Ζέζας, στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 38, στο Χαλάνδρι, πουλάει με 1,036 ευρώ, το πρατήριο του κ. Γιώργου Ασματόγλου, στην οδό Κλεισθένους 55, στην Αγ. Παρασκευή, πουλάει με 1,038 ευρώ και το πρατήριο του κ. Ζάνταλη, στην οδό Κλεισθένους, στον Γέρακα, πουλάει με 1,038, σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης που βρίσκονται ανηρτημένα στη σχετική ιστοσελίδα.
Κέντρο της Αθήνας
Στο φθηνότερο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Βουλιαγμένης 64 και Ύπαρχου, με 1,069 ευρώ, ενώ ο κ. Ντζερεμές Ιωάννης πουλάει στο πρατήριό του στην οδό Μιχαλακοπούλου 162 επίσης στην ίδια τιμή των 1,069 ευρώ.
Με δεδομένο ότι υπάρχουν στις ίδιες περιοχές πρατήρια καυσίμων που πουλάνε την απλή αμόλυβδη βενζίνη πάνω από 1,20 ευρώ το λίτρο, καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα φθηνότερα πρατήρια είναι εκείνα που πωλούν γύρω στο 1,04 ευρώ το λίτρο…


Σχολιάστε εδώ