στα Ενδoτερα των ομάδων

= Από πότε γράφαμε για το πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού; Νομίζω από τον περασμένο Νοέμβριο όταν μας μετέφερε βασικό στέλεχος της ομάδας ότι «δεν με κρατάνε τα πόδια μου».
= Όταν ανέλαβε ο Ζοζέ Σεγκούρα, οι αιματολογικές εξετάσεις ανέδειξαν το πρόβλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν απόλυτη ανάγκη να μπουν στα πιτς.
= Η πλήρης επιβεβαίωση ήρθε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Διά στόματος Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.
= Κι επειδή ο Σωκράτης Κόκκαλης εμπιστεύεται απόλυτα τον Τζόλε, η εντολή του ήταν σαφής. Λύθηκε και τυπικά το συμβόλαιο του Τάκη Λεμονή, ενώ απομακρύνθηκαν από τον Ολυμπιακό όλοι οι επιστημονικοί συνεργάτες του πρώην προπονητή.
= Με τον Λεμονή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε κρατήσει στάση αναμονής. Σκεφτόταν σοβαρά να τον αξιοποιήσει σε κάποιο πόστο ως επιβράβευση για την προσφορά του.
= Όταν, όμως, άκουσε ακόμα και τον Τζόρτζεβιτς να καταλογίζει ευθύνες στον Λεμονή, το αφεντικό πήρε τις οριστικές αποφάσεις του. Έδειξε σε όλους τους εμπλεκόμενους την πόρτα εξόδου.
= Τι γνώμη έχει ο Κώστας Μπότος για τη μεταγραφή του Σίλβα Κλέιτον στην ΑΕΚ; Ρωτάω διότι ο Βραζιλιάνος ακολουθεί κατά γράμμα όσα του λέει ο ατζέντης του.
= Ο Μπότος, λοιπόν, έχει πολλά παράπονα από την ΑΕΚ για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον Παναγιώτη Κονέ, αλλά και για όσα συνέβησαν πέρυσι με τον Στάθη Αλωνεύτη. Έτσι, οι πιθανότητες να υποστηρίξει την «Ένωση» στην κούρσα διεκδίκησης του Κλέιτον είναι λίγες.
= Στην ΑΕΚ, πάντως, έχουν αντιληφθεί τις αντιρρήσεις του Μπότου και προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα. Μέσα από την αύξηση στον χρόνο συμμετοχής του Κονέ.
= Στον Σίνισα Γκόγκιτς στράφηκαν οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Αναστόπουλο. Η αδυναμία του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό δεν κρύβεται, αν και τις κορυφαίες επιτυχίες της η ομάδα της Καισαριανής τις έζησε με τον Σπύρο Λιβαθηνό στον πάγκο.
= Έβγαλαν από τα κουπόνια τους τον αγώνα Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ οι περισσότερες ξένες εταιρείες. Το ερώτημα είναι γιατί προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια. Γνώριζαν κάτι ή απλώς έβγαλαν το ματς επειδή πήρε πάνω του πολλά χρήματα στον άσο;
= Διότι κάποιες εταιρείες είχαν στα κουπόνια τους τον αγώνα έως την Τρίτη ή την Τετάρτη. Φορτώθηκε, όμως, ο άσος και η μια μετά την άλλη προχώρησαν στην απόσυρση.
= Η πολύ καλή φυσική κατάσταση που είχαν οι παίκτες του Θρασύβουλου αποτέλεσε βασικό αντικείμενο συζήτησης στον Ολυμπιακό. Κυρίως σε όσους αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα της Φυλής.
= Κυκλοφορεί στην πιάτσα ως διαρροή από τον Χρήστο Πανόπουλο. Το αφεντικό της Ξάνθης προσδοκά να πάρει από την πώληση του Ρίκκα περισσότερα χρήματα απ’ όσα εισέπραξε για τον Τοροσίδη, δηλαδή κοστολογεί το νεαρό μέσο περίπου 1,2 εκατ. ευρώ.
= Τον Γκόραν Ντρούλιτς προσέγγισαν οι οπαδοί του ΟΦΗ και του ζήτησαν να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κόψει η ομάδα της Κρήτης βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Στο Ηράκλειο περιμένουν ένα μεγάλο ματς από τον σέρβο επιθετικό και θεωρούν ότι έφτασε η ώρα.
= Ψάχνεται για να μείνει στην Ελλάδα ο Αντρέ Πάτερσον. Στον Αμερικανό του Αιγάλεω άρεσε ιδιαίτερα η πατρίδα μας και αναζήτησε εδώ και τον επόμενο εργοδότη του.
= Από το «Σίτι», άλλωστε, ο Πάτερσον αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν. Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου.
= Απόλυτα ικανοποιημένους άφησε τους οπαδούς της ΑΕΚ η απόφαση του Δημήτρη Δρόσου να τιμήσει η ΚΑΕ τους Κυπελλούχους Ευρώπης 1968. Όπως, μάλιστα, έγραφαν στα διάφορα φόρουμ του διαδικτύου, «βαρεθήκαμε να γιορτάζουμε μόνοι μας κάθε χρόνο».
= Στην ΑΕΚ, πάντως, έχουν αρκετά εσωτερικά προβλήματα. Το αφεντικό της ΚΑΕ είναι δυσαρεστημένο από την απόδοση των περισσοτέρων παικτών και το καλοκαίρι αναμένεται να πάρει σκούπα.
= Άρεσε και στους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Πάρντο. Μετά την εμπλοκή του Ολυμπιακού, όμως, οι «κιτρινόμαυροι» έστρεψαν αλλού το ενδιαφέρον τους.
= Όταν σας γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα για τις τάσεις φυγής στην ΑΕΚ αγνοούσαμε το επεισόδιο ανάμεσα στον Νίκο Κωστένογλου και τον Μοχάμεντ Καλόν. Είχαμε παραδώσει την ύλη πριν αρχίσει η προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».
= Η συμπεριφορά του Αφρικανού, ωστόσο, επιβεβαίωσε το πρόβλημα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Έστω και αν η νίκη επί του Ολυμπιακού, με το ευρύ 4-0, βόηθησε σημαντικά στην αποκατάσταση της ηρεμίας.
= Ένα τραγούδι της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη θα ‘χει απόψε στο ΟΑΚΑ την τιμητική του. Οι οργανωμένοι οπαδοί της «Ένωσης» θα τραγουδούν σε διασκευή το «ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά…».
= Μπορεί να ασχολείται η Καλαμαριά με το CAS, αλλά υπάρχει και άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρεται για το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο. Πρόκειται για τον ΠΑΟΚ, στον οποίο καίγονται για την απόφαση στην υπόθεση Σικαμπάλα.
= Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση θα βγει αύριο και στην Τούμπα έχουν ήδη βγάλει τους υπολογιστές. Αν παραμείνει η αρχική απόφαση, στο ταμείο της ΠΑΕ θα μπουν περίπου 900.000 ευρώ, τα οποία θα υποχρεωθεί να καταβάλει η Ζάμαλεκ.
= Με τόσα χρήματα θα αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «δικεφάλου». Δικαιολογημένη, λοιπόν, η ανησυχία του Θοδωρή Ζαγοράκη.
= Γελούσαν στην Τρίπολη με όσα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Κυρίως γελούσαν με τα καμώματα του Πάουλο Κάμπος, για την απόλυση του οποίου εξέφραζαν την ικανοποίησή τους, διότι «μας δικαίωσε με τη συμπεριφορά του», όπως έλεγε άνθρωπος του Αστέρα.
= Οι Αρκάδες προχώρησαν στο διαζύγιο με τον βραζιλιάνο τεχνικό και για τις εκρήξεις του κατά τη διάρκεια των αγώνων ή μετά τη λήξη τους. Συγκεκριμένα του καταλόγισαν τις αντιπαραθέσεις με τον Κεχαγιά, τον Φερέρ, αλλά και όσα δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Άρη.
= «Τον ενόχλησε όταν έμαθε ότι από εκείνο το ματς αποφασίσαμε ουσιαστικά να τον απομακρύνουμε από την ομάδα. Γι’ αυτό ήταν τόσο φανατισμένος στο Κύπελλο», υποστήριζαν στην Τρίπολη για τον Κάμπος, τον οποίο κατηγόρησαν για φθορά στο προφίλ της ομάδας.


Σχολιάστε εδώ