Σκοτώστε τους ντόπερμαν…

Κάτι σαν τον Κολοκοτρώνη είναι οι ντρόμπες αθλητές και κάτι σαν τον Νικηταρά οι ομόσπονδοι διοικητές. Δηλαδή όλοι το κάνουν για το καλό μας, για το καλό και για το γόητρο της χώρας. Και να σου φωτογραφίες, να σου δαφνοστέφανα, να σου στο πάνθεον των ηρώων οι φάτσες τους. Όλα με το ζεστό χρήμα του έλληνα φορολογούμενου, όλα με τον ελληνικό κακώς εννοούμενο κουτσαβακισμό και τη λογική «μα και οι άλλοι τα ίδια κάνουν». Με μια διαφορά όμως, ότι η Ελλάδα είναι η κοιτίδα του Ολυμπισμού, είναι η κοιτίδα του αθλητισμού, είναι η κοιτίδα του ευ αγωνίζεσθαι. Δυστυχώς όλο το οικοδόμημα είναι σάπιο, είναι ντοπαρισμένο με φωνές, ιαχές του πόπολου, που αρέσκεται να θαυμάζει και να φωνάζει. Δυστυχώς όμως όλα κάποια στιγμή έχουν το σημείο μηδέν και ο αθλητισμός είναι πια στο σημείο μηδέν, στο σημείο που δεν πάει άλλο. Να τελειώνουμε.
Η ουσία trebolon είναι τελικά απαγορευμένη στην Ευρώπη, απαγορευμένη παντού. Αλήθεια, πώς ήρθε στην Ελλάδα, ποιος έδωσε στους αθλητές ή ποιοι δίνουν στους αθλητές μας τέτοιες ουσίες; Μη μας πουν ότι πλάκωσε επιδημία στους αθλητές μας γενικά, φυσικά όχι. Όλοι γνωρίζουν και όλοι σιωπούν και οι προηγούμενοι και οι επόμενοι και οι προηγούμενοι και οι επόμενοι και οι μεθεπόμενοι, ο αθλητισμός έγινε αλητισμός δυστυχώς. Πέντε απλά ερωτήματα προς τους διοικούντες τον αθλητισμό που παρέδωσαν προχθές τη φλόγα των Αγώνων. Αλήθεια, τι έχουν να μας πουν; Αλήθεια, τι θα πουν στον κόσμο που αποσβολωμένος ακούει αυτά τα πράγματα;
Ερώτημα 1ον: Ποιοι πληρώνουν την ουσία trebolon που βρέθηκε στους αθλητές;
Ερώτημα 2ον: Γνωρίζουν ότι απαγορεύεται στην ΕΕ;
Ερώτημα 3ον: Γνωρίζουν από πού εισάγεται;
Ερώτημα 4ον: Ποιος τη χορηγεί, το γνωρίζει ο γιατρός της Ομοσπονδίας, ναι ή όχι;
Ερώτημα 5ον: Οι αθλητές γνωρίζουν τις παρενέργειες αυτών των ουσιών, γνωρίζουν ότι η ουσία trebolon σκοτώνει ζώα;
Και για να τελειώνουμε εδώ και τώρα.
Κάντε κάθαρση στον αθλητισμό, κάντε κάθαρση στις ομοσπονδίες. Σκοτώστε τους ντόπερμαν πριν σκοτώσουν τον αθλητισμό και τα παιδιά μας.
Ο Ντόπερμαν

ΥΓ.: Υπάρχουν και άλλες ομοσπονδίες που φοβούνται για τους αθλητές τους; Ναι ή όχι;


Σχολιάστε εδώ