ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ…

Τα πράγματα στον Ολυμπιακό κρέμονται σε μια κλωστή μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή με 4-0 και μόνο η προοπτική κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου δεν έχει τινάξει τα πάντα στον αέρα, ενώ οι εκκαθαρίσεις που πρόκειται να κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ αναβάλλονται για μετά τη λήξη της περιόδου.

Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτήν την περίοδο ο Ολυμπιακός περιγράφουν και τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ και μετά τη λήξη αυτού. Πέραν της αναρχίας που επικρατούσε εντός του αγωνιστικού χώρου επικρατούσε και η ίδια κατάσταση εκτός αυτού. Στον πάγκο της ομάδας υπήρχε τεταμένο κλίμα, υπήρξαν φραστικοί διαπληκτισμοί, ενώ ένα μπουκάλι που πετάχτηκε από κάποιον προς έναν άλλον το πρόλαβαν στον αέρα και δεν είδε όλος ο κόσμος, που ήταν στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά ενδεχομένως και αυτοί που παρακολουθούσαν τηλεοπτικά τον αγώνα, να ξεσπούν επεισόδια στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Το ίδιο τεταμένη και άναρχη ήταν και η κατάσταση στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού τόσο στη διάρκεια του ημιχρόνου όσο και μετά τη λήξη του ματς, ενώ και εκεί… αντηλλάγησαν μπουκάλια. Πρέπει να σημειωθεί πως οι σχέσεις των ποδοσφαιριστών είναι κακές και ο εκτελών χρέη προπονητή Χοσέ Σεγκούρα δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Στις κακές σχέσεις των παικτών πρέπει να προστεθούν και οι ομάδες στις οποίες έχουν χωριστεί. Είναι χαρακτηριστικό το παρατσούκλι «Μελισσάκιας» με το οποίο φωνάζουν κάποιοι ποδοσφαιριστές έναν εκ των ξένων και καλοπληρωμένων.

Θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι μετά τη λήξη της περιόδου ξεκινούν εκκαθαρίσεις στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, πάρει δεν πάρει το πρωτάθλημα ή ακόμη και το νταμπλ. Οι Σέζαρ, Λεντέσμα και ο μόνιμα τραυματίας Ραούλ Μπράβο θα πρέπει να θεωρούνται «τελειωμένοι» και ακόμη θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα τους ακολουθήσουν και άλλοι στην πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι, άσχετα αν η ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο και άσχετα με το ποιος θα είναι ο προπονητής της.


Σχολιάστε εδώ