ΟΦΗ, όπως λέμε ΠΑΟΚ

Λογαριασμό σε μεγάλη τράπεζα άνοιξαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ με στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα και να καταθέσουν πρόταση αγοράς μετοχών της κρητικής ΠΑΕ. Είναι η πρώτη ενέργεια των συνδεσμιτών για να οριστικοποιήσουν την απομάκρυνση του Φανούρη Βατσινά από την προεδρία και, όπως λένε, να επιτύχουν την ανεξαρτητοποίηση της ομάδας.
Το άλλο μεγάλο πρόβλημα των οργανωμένων οπαδών έχει να κάνει με την απροθυμία του κόσμου να ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους για συλλαλητήριο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Οι απλοί φίλοι της ομάδας δείχνουν διάθεση να αποστασιοποιηθούν και ήδη στις συζητήσεις μεταξύ τους βγαίνει έντονη δυσφορία, διότι, όπως λένε, «με τα 4.000 εισιτήρια που πήραν οι άλλοι, εμείς δεν θα ακουγόμαστε».
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ωστόσο, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να γεμίσει το Παγκρήτιο και να εκφράσει ο κόσμος τη διάθεσή του για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στον ΟΦΗ. Η απάντηση από τον Φανούρη Βατσινά ήρθε με την υπόσχεση για έξτρα πριμ στους παίκτες εάν νικήσουν τον Παναθηναϊκό. Οι συνδεσμίτες, όμως, κάνουν λόγο για «παιχνίδι εντυπώσεων», και, μάλιστα, φροντίζουν να πικάρουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι «πληρώνει με το στόμα, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσουμε τα… ξαδέρφια», όπως λένε χαρακτηριστικά.


Σχολιάστε εδώ