Ικανοποίηση για την «Εξέδρα»

Την Κυριακή κατέβηκε στα 15.310 και τη Δευτέρα ανέβηκε στα 24.220, χωρίς να απειλήσει τους μεγάλους του χώρου. Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι πήρε κι ένα κομμάτι οπαδών του Ολυμπιακού. Ο Σταύρος Ψυχάρης είναι απόλυτα ικανοποιημένος και ποντάρει ότι η κυκλοφορία θα ανέβει από τη στιγμή που θα γίνει εξόρμηση και με τις προσφορές που θα ακολουθήσουν. Ήδη έχουν αγορασθεί τα δικαιώματα από παλαιούς αγώνες, Μουντιάλ κυρίως και από μπάσκετ.

Έτσι αισίως φθάσαμε στις 11 ημερήσιες αθλητικές εφημερίδες, πέραν των δωρεάν, από εκεί που πριν από το 1985 κυκλοφορούσαν μόνο δύο, η «Αθλητική Ηχώ» και το «Φως τον Σπορ», και τον δρόμο άνοιξε ο «Φίλαθλος». Κι όπως πάει οι αθλητικές θα γίνουν περισσότερες από τις πολιτικές. Άλλη μια απόδειξη ότι η πολιτική δεν πουλάει…, παρότι όλα απ’ αυτήν εξαρτώνται…

Έκλεισαν δύο

Την ίδια ώρα το «Sportime» και η «Αθλητική» σταμάτησαν εκ νέου την έκδοσή τους, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη δικαιολογία, προκαλώντας την αντίδραση των εργαζομένων, όχι όμως και της ΕΣΗΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, με βάση τη συμφωνία των εργαζομένων με την ιδιοκτησία, τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πήγαιναν απευθείας από το πρακτορείο στους ίδιους για την κάλυψη της οφειλής των 4 μηνών.


Σχολιάστε εδώ