άλλες τυπολογίες

• Πρόστιμα, από 150.000 ευρώ, για τις γυμνές φωτογραφίες Τσέκου – Ζαχόπουλου στις εφημερίδες «Πρώτο Θέμα» και «Αυριανή» από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η Αρχή μάλιστα διέταξε τις δύο εφημερίδες να καταστρέψουν τις φωτογραφίες και τα αρχεία που έχουν δημιουργήσει με τις φωτογραφίες από το DVD. Τέλος, η Αρχή επέβαλε πρόστιμο 100.000 ευρώ στην εφημερίδα «Έθνος» για δημοσίευση φωτογραφίας ανήλικου αγοριού χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων του, σε ρεπορτάζ που δεν είχε σχέση με τον ανήλικο.

• Κοντά στην απόκτηση του Radio Gold ο Πήγασος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές, Μπόμπολας και Μαστοράκης, συζητούν εκ νέου και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει συμφωνία. Ο σταθμός, όπως ακούγεται, θα φιλοξενήσει την ομάδα του «Θέματος», υπό τον Θέμο Αναστασιάδη, και την ομάδα του «Goal News».

• Διάφορα σενάρια εξετάζει ο ΔΟΛ ώστε να βγάλει στον αέρα τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό. Αφήνουν να εννοηθεί πως δεν πρόκειται να πληρώσουν 3-4 εκατ. ευρώ για ένα χαρτί άδειας και είτε θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν κάποια κενή συχνότητα που χρησιμοποιούν πειρατές, κατά τα παραδείγματα του δημοτικού Air και του σταθμού του Συνασπισμού «Στο Κόκκινο», ή θα εκπέμψουν απευθείας ψηφιακά!

•Στον έλεγχο της Star Investments περνάει το Star (Νέα Τηλεόραση). Η μεταβίβαση γίνεται με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 18 εκατ. ευρώ με την εισφορά του συνόλου των μετοχών της Νέας Τηλεόρασης. Έτσι, το μετοχικό κεφάλαιο της Star Investments ανέρχεται πλέον σε 20,3 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε πως η εταιρεία έχει ήδη αποκτήσει τους δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς του ομίλου Βαρδινογιάννη (Δρόμος – Δίεση) και προγραμματίζει την είσοδο στο MTV με 25%.

•Την εμφάνισή του στον Alpha έκανε προ ημερών και ο Νίκος Αλιάγας. Η εκπομπή του κάποια στιγμή χάθηκε στον… χωροχρόνο, οπότε ο δημοσιογράφος συναντήθηκε εκ νέου με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

•Ως φαβορί πλασάρεται η ΕΡΤ για τα δικαιώματα της Σούπερ Λίγκας, αν αποφασισθεί τελικά η κεντρική διαχείριση με συμφωνία όλων των ομάδων της Α΄ Εθνικής. Η κρατική τηλεόραση, με τον αέρα των συμφωνιών που έχει με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και τη σιγουριά των εσόδων από το ανταποδοτικό τέλος, διαφημίζεται ως ισχυρός παίχτης στην πιθανή μάχη που θα γίνει για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων. Πολλά θα εξαρτηθούν από την πολιτική που θα ακολουθήσει η NetMed μετά τη μεταβίβασή της στη Forthnet, καθώς με το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς της δορυφορικής συνδρομητικής πλατφόρμας η ΕΡΤ έχει άριστες σχέσεις.

•Συζητήσεις με την Αλεξάνδρα Καπελετζή ξεκίνησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εγκαινιάζοντας έτσι τον κύκλο επαφών με μια σειρά από πρόσωπα από τον χώρο της παρουσίασης και της παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων. Ήδη έγιναν δύο επαφές. Επίσης ο σταθμός ετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μεγάλες παραγωγές που ίσως κάνουν αίσθηση.

•Νέος κύκλος αλλαγών στον ΣΚΑΪ.

Νέο πρόσωπο στον σταθμό ο «Πιτσιρίκος», που συνεχίζει να γράφει και στο blog, εισέπραξε δε και αρνητικό σχόλιο από το www.anti.gr για την επιλογή του. Εκτός ΣΚΑΪ η Ελένη Γιαννοπούλου, ο Χρυσόστομος Μπίκατζικ και ο Στέφανος Κωφόπουλος. Στην πρωινή ζώνη η εκπομπή του Μ. Παπαδημητρίου τελειώνει στις 10.30 και στη συνέχεια, για μισή ώρα, ακολουθεί η Γιάννα Παπαδάκου. Κάθε βράδυ στις 7.45 μεταδίδεται πλέον το δελτίο ειδήσεων του ευρωπαϊκού ραδιοφωνικού δικτύου euranet, στο οποίο συμμετέχει ο ΣΚΑΪ.


Σχολιάστε εδώ