Όλοι τελούν υπό κρίση!

Ο «τυπάρας» είπε ότι στην Εθνική αισθάνεται πιο ελεύθερα σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό. Τα λόγια του ερμηνεύθηκαν ως ευθεία αιχμή κατά του πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος τον βάζει να παίξει στις πτέρυγες αντί να ακολουθήσει το πλάνο του Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος αφήνει τον «Κάρα» ελεύθερο στη μεσαία γραμμή.
Το σημαντικότερο πρόβλημα για τους «πράσινους», ωστόσο, δεν είναι η αμφισβήτηση του Πεσέιρο, αλλά η πλήρης έλλειψη εμπιστοσύνης από τον κόσμο. Η ατμόσφαιρα του περασμένου Σαββάτου αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ελάχιστες φορές ξεσηκώθηκαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για κατάκτηση της νίκης επί του Ηρακλή.
Όλοι έδειχναν απογοητευμένοι από την ήττα στην Ξάνθη και θεωρούσαν τελειωμένη υπόθεση την κούρσα για τον τίτλο. Γιʼ αυτό και φώναξαν ελάχιστες φορές κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, παρά την ξεκάθαρη υπεροχή των «πρασίνων» που αναζητούσαν το δεύτερο γκολ. Απογοητευμένος είναι και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Το αφεντικό της ΠΑΕ φέρεται να ξεκαθάρισε ότι από την περασμένη εβδομάδα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για αρκετά στελέχη της ομάδας. Στη μαύρη λίστα βρίσκονται ήδη παίκτες όπως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο Λουκάς Βύντρα, ο Μίκαελ Νίλσον και ο Εζεκίελ Γκονζάλες.
Με εξαίρεση τον Γκονζάλες, βέβαια, για τους άλλους θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πουληθούν και να μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ κάποια χρήματα, τα οποία ασφαλώς και θα διατεθούν για την απόκτηση των αντικαταστατών τους.
Στην Παιανία προσανατολίζονται και στην πώληση ενός τερματοφύλακα, εάν κρίνουν σκόπιμο να επαναφέρουν στην ομάδα τον Αλέξανδρο Τζόρβα. Σε αυτήν την περίπτωση, αν φύγει κάποιος πορτιέρο αυτός θα ʼναι ο Γκαλίνοβιτς, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σέλτικ, επειδή εντυπωσίασε τους «πράσινους» της Γλασκώβης στους αγώνες με τους «μισητούς» Ρέιντζερς. Στην Παιανία, ωστόσο, υπάρχει ανησυχία για τη στάση των οπαδών στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Κυρίως, επειδή υπάρχουν πληροφορίες που προαναγγέλλουν την εμφάνιση του «φορέα» και με συνθηματολογία να εκφράσουν την επιθυμία τους για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.


Σχολιάστε εδώ