Μπλόκαρε τους λογαριασμούς του ψυχιατρείου στο Δαφνί αμερικανική φαρμακοβιομηχανία!

Στο «κόκκινο» εδώ και χρόνια είναι τα χρέη των κρατικών νοσοκομείων προς τις φαρμακοβιομηχανίες, καθώς προμηθεύονται μεγάλες ποσότητες φαρμάκων για να καλύψουν τις ανάγκες τους, αλλά αργούν απελπιστικά να τα πληρώσουν ή δεν τα πληρώνουν καθόλου!
Το γεγονός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες, ενώ υπολογίζουν ότι με τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτές θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένα έξοδά τους, βρίσκονται στο τέλος… μετέωρες και εκτεθειμένες χωρίς λόγο.
Επειδή λοιπόν το κακό τείνει να γίνει… συνήθεια για ορισμένα νοσοκομεία και έχει πάρει διαστάσεις, κάποιες φαρμακοβιομηχανίες αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα κατά των νοσοκομείων αυτών προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρήματα που τους οφείλονται.
Στο πλαίσιο αυτό η αμερικανική πολυεθνική NOVARTIS μπλόκαρε με δικαστική απόφαση τους λογαριασμούς του Κρατικού Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Αθηνών στο Δαφνί προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματά της, που ανέρχονται σε 700.000 ευρώ!
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μας, και άλλες φαρμακοβιομηχανίες ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο σε άλλα νοσοκομεία, προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρήματα που τους οφείλονται.


Σχολιάστε εδώ