Απογοητευμένος ο Μπάγεβιτς

«Θα σηκωθώ να φύγω», είχε πει ο Ντούσκο σε ανθρώπους της διοίκησης του Άρη εδώ και καιρό και η απειλή του αυτή εξακολουθεί να ισχύει, καθώς τα προβλήματα που υπήρχαν δεν έχουν λυθεί.
Όλα ξεκίνησαν κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς διαφώνησε με τη διοίκηση του Άρη για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Ο σερβοέλληνας τεχνικός δεν συμφωνούσε με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ήθελε να αγοράσει ή αγόρασε η διοίκηση, με χαρακτηριστικότερη όλων την περίπτωση του Αμορόζο, στην οποία ο προπονητής του Άρη ουδέποτε συναίνεσε, αλλά και ουδέποτε εισακούστηκε. Τα αποτελέσματα αυτά, βεβαίως, φαίνονται τώρα με τις σχέσεις προπονητή και παίκτη να μην είναι και οι καλύτερες, αλλά και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να δικαιώνεται…
Ο σερβοέλληνας τεχνικός εξακολουθεί, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, να παραμένει απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Στην παρούσα φάση, βεβαίως, δεν σκέφτεται να φύγει, καθώς το πρωτάθλημα φθάνει στο τέλος του και ο Άρης έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο και διεκδικεί την πρόκρισή του στον τελικό, κάτι που είχε επιτύχει και το 2005, και βέβαια την κατάκτηση του τροπαίου εφέτος. Μετά τη λήξη της περιόδου πάντως είναι πολύ πιθανό, αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή, να μη συνεχίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να κάθεται στον πάγκο του Άρη και να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πρέπει να σημειωθεί πως ο σερβοέλληνας τεχνικός εφέρετο να είναι υποψήφιος και για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας σε περίπτωση που δεν έμενε ο Ότο Ρεχάγκελ, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει τώρα.


Σχολιάστε εδώ