Το πριμ πρόκρισης ζητά για να απαντήσει ο Ρεχάγκελ

Πολλοί δε είναι αυτοί που λένε πως ο Ότο Ρεχάγκελ δεν πρόκειται να φύγει από την Εθνική και θα παραμείνει σε αυτή και μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καλοκαιριού, μέχρι το 2010, όπως του ζητά η ομοσπονδία.

Άρα, ποιος ο λόγος που ο κ. Ρεχάγκελ δεν απαντά και δίνει συνεχείς αναβολές στο να πει το «ναι» ή το «όχι» στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου; Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται κυρίως για ένα πείσμα του γερμανού τεχνικού, ο οποίος περιμένει πρώτα να του δώσει η διοίκηση της ομοσπονδίας το πριμ πρόκρισης που δικαιούται για τα τελικά του Euro 2008 και στη συνέχεια να απαντήσει για το αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα. Ένα πείσμα που όσοι ξέρουν καλά τον Ότο Ρεχάγκελ το θεωρούν πολύ σοβαρό λόγο για να μην απαντήσει και να δίνει συνεχώς αναβολές.

Το πριμ πρόκρισης στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του καλοκαιριού που δικαιούται ο Ότο Ρεχάγκελ είναι 300.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά δεν του τα έχει καταβάλει ακόμη η ΕΠΟ και ο Όθωνας τα ζητά επιμόνως για να δώσει την απάντησή του. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται να υπάρχει και ένα ανάλογο πείσμα στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τον πρόεδρό της Βασίλη Γκαγκάτση, που δεν φέρονται διατεθειμένοι να καταβάλουν το πριμ στον προπονητή της Εθνικής, αν πρώτα δεν απαντήσει επί της νέας προτάσεως που του έχουν κάνει για να μείνει μέχρι το 2010.


Σχολιάστε εδώ