Τι πλήρωσαν οι έχοντες και κατέχοντες στα 4 χρόνια ΝΔ;

Χρήσιμο θα ήταν για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης να πληροφορήσει τον ελληνικό λαό η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή στα τέσσερα χρόνια που έχει την εξουσία ποια ήταν η οικονομική συμβολή των πλουσίων στη βελτίωση των παροχών των χαμηλόμισθων εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Θέτουμε το ερώτημα γιατί η κυβερνώσα παράταξη δεν απέστη της πεπατημένης και συνέχισε την τακτική της ενίσχυσης των εχόντων και γενικά του οικονομικού κατεστημένου.

Απόδειξη ότι στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ούτε ένα μέτρο δεν πάρθηκε εναντίον των πλουσίων, παρότι τα κέρδη τους προκλητικά πολλαπλασιάστηκαν. Αντίθετα, σκανδαλώδεις τροπολογίες του κ. Αλογοσκούφη έδωσαν και άλλα στους κατέχοντες και μάλιστα τους γλίτωσαν, έναντι ψίχουλων, από τον Κορυδαλλό για κομπίνες και φοροδιαφυγή δισεκατομμυρίων, όπως συνέβη με τα περιβόητα ομόλογα εξωτερικού, όπου ξεπλύθηκε μαύρο χρήμα δισεκατομμυρίων πολλών επωνύμων, εναντίον των οποίων δεν τόλμησε να κινηθεί η κυβέρνηση (!), αλλά τα έκανε μαζί τους… πλακάκια…

Αν ο «τσάρος της οικονομίας» έχει αντίρρηση, ιδού η Ρόδος. Ας δώσει σήμερα κιόλας στη δημοσιότητα αποφάσεις και νόμους που έπληξαν τους πλούσιους.


Σχολιάστε εδώ