στα ενδότερα των ομάδων

=Κακός σύμβουλος αποδεικνύεται η αλαζονεία. Το διαπίστωσαν οι άνθρωποι της Λάρισας μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο από τον Θρασύβουλο.

=Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και την άνετη νίκη επί του ΟΦΗ επικράτησε ενθουσιασμός στο Αλκαζάρ.

Όλοι, με πρώτο τον Γιώργο Δώνη, θεωρούσαν σίγουρη την πρόκριση στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

=Αποδείχθηκε, όμως, ότι για να νικήσει μια ομάδα θα πρέπει να μοχθήσει μέσα στο γήπεδο. Πέρασαν οι εποχές που οι αγώνες κρίνονταν από τις φανέλες των ομάδων.

=Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναταραχή στην ομάδα της Θεσσαλίας είναι μεγάλη. Αρκετοί, μάλιστα, άρχισαν να αμφισβητούν τον Γιώργο Δώνη και του απέδωσαν σημαντικό μερίδιο ευθυνών για τον αποκλεισμό.

=Την πόρτα εξόδου από το Καυτανζόγλειο αναμένεται να δει το καλοκαίρι ο Δημήτρης Μαυρογενίδης. Επίσημα θα αποδοθεί το επικείμενο διαζύγιο στην περιορισμένη προσφορά του έμπειρου παίκτη.

=Ουσιαστικά, όμως, η αποπομπή του «Τζήμα» έχει σχέση με όσα είπε πρόσφατα στον Μανέλ Φερέρ. Ο

Ισπανός γίνεται ολένα και πιο ισχυρός στον Ηρακλή και όποιος τα βάζει μαζί του κινδυνεύει να υποστεί τις συνέπειες.

=Σε αντίθεση με τον Μαυρογενίδη, αυξημένες πιθανότητες παραμονής έχει ο Ηλίας Πουρσανίδης. Για τον Χαϊδαριώτη έχουν μόνο καλά λόγια στη Θεσσαλονίκη και όλοι συμφωνούν πως «πρόκειται για εξαιρετικό χαρακτήρα».

=Πήγε ο Ιωνικός και

νίκησε στην Καλλιθέα. Πήγε έπειτα κι έκανε διπλό στο Αιγάλεω.

=Η Καλλιθέα απάντησε με διπλό στη Νεάπολη. Το ίδιο αποτέλεσμα πήρε και μέσα στο Αιγάλεω.

=Λέτε να γυρίσει ο τροχός και να πάει το

«Σίτι» για νίκες μέσα στο «Ελ Πάσο» και στη Νεάπολη; Όλα είναι πιθανά στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με τις απανωτές εκπλήξεις.

=Επειδή αναφέρθηκα στον Ιωνικό, να σας πω για την παραμονή του Γιώργου Βαζάκα. Σύμφωνα με όσα είπε την Τετάρτη ο Χρήστος Κανελλάκης, ο Βαζάκας θα συνεχίσει στον Ιωνικό.

=Εγώ λέω ότι ο συγκεκριμένος προπονητής θα μείνει μέχρι να… φύγει. Ο διάδοχός του λέγεται Γιώργος Χατζάρας και αναμένεται να δουλέψει λίαν συντόμως στον Ιωνικό.

=Την τακτική του Σωκράτη Κόκκαλη αποφάσισε να μιμηθεί ο Αργύρης Μήτσου. Η επίθεση σε Πολατιάν, Ολυμπιακό και οι σπόντες για τον Καστίγιο με δικαίωσαν απόλυτα για όσα σας έγραφα πριν από έναν μήνα, ότι ετοιμάζονται τα μεγάλα μαχαίρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

=Εδώ που τα λέμε, πάντως, μόνο τιμητικό δεν είναι για τον Κόκκαλη να εμφανίζεται ως αντίπαλο δέος του ο Μήτσου. Εκτός και αν ισχύει εδώ ότι «ο Μήτσου είναι όσο ο Σωκράτης και ο Πέτρος μαζί», κατά το παλιό «ο Γκονζάλες αξίζει όσο δύο Ριβάλντο».

=Το έγραψαν δύο εφημερίδες. Ότι την προηγούμενη εβδομάδα και πριν από τον αγώνα SKODA Ξάνθη – Παναθηναϊκός συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Ψυχομάνης και ο Τάσος Κάκος, που είχε οριστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

=Η συνάντηση προκάλεσε παρασκηνιακές αντιδράσεις από τον Παναθηναϊκό. Στο προσκήνιο, καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι η αντίδραση εξαντλήθηκε στην επιστολή που έστειλαν οι «πράσινοι» σε

ΕΠΟ και ΚΕΔ.

=Η ατμόσφαιρα θα γίνει ακόμα πιο βαριά στις επόμενες αγωνιστικές. Στο πρώτο λανθασμένο σφύριγμα υπέρ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού, οι παράγοντες των δύο ομάδων θα πάνε σε μετωπική σύγκρουση.

=Το σκοτσέζικο ντους του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Μάρσιο Αμορόζο απειλεί να χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Βραζιλιάνος αδυνατεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά του προπονητή του επειδή «προσπαθώ σε κάθε αγώνα να δώσω το καλύτερο για την ομάδα».

=Από τη διοίκηση γίνονται συστάσεις στον Ντούσκο να αποφύγει μια κόντρα με τον Αμορόζο. Κυρίως επειδή ποντάρουν πολλά στην «επικοινωνιακή» αποδοχή του παίκτη στην πατρίδα του και θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν πολλά στο μέλλον.

=Τα δύσκολα, ωστόσο, δεν έχουν έρθει ακόμα για τον βραζιλιάνο επιθετικό. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο άσχημη όταν επανέλθει πλήρως σε αγωνιστική δράση ο Θανάσης Παπάζογλου, τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα ο Ντούσκο.

=Ο προπονητής του Άρη, πάντως, έχει ήδη βάλει στη μαύρη λίστα τον Χαβίτο. Έχει πολλά παράπονα από τον νεαρό Ισπανό και ήδη άρχισε να συζητά το ενδεχόμενο παραχώρησής του.

=Η έλλειψη πρότασης, ωστόσο, καθιστά εξαιρετικά δύσκολη τη φυγή του Χαβίτο από τον Άρη. Και παράλληλα κάνει τους «κίτρινους» να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο για την άρνησή τους να πουλήσουν το περασμένο καλοκαίρι τον 22χρονο Ισπανό όταν βρισκόταν στα φόρτε του.

=Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Κομπότη και τον Ηλία Δαμήλο. Πρόκειται για τη δεύτερη βεντέτα που ανοίγουν οι «Πόντιοι» μετά τις διαφορές που τους χωρίζουν με τη Βέροια και συγκεκριμένα τον Γιώργο Αρβανιτίδη.

=Το πρόβλημα του Δαμήλου με τον Κομπότη στηρίζεται στις φήμες που ήθελαν τον πρόεδρο του Λεβαδειακού να παίζει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση Βάλνερ. Τον θεωρούν στην Καλαμαριά ως έναν από τους βασικούς υπόπτους που ενημέρωσαν τους «ερυθρολεύκους» για τον αυστριακό επιθετικό.

=Ο άλλος ύποπτος είναι βεβαίως ο Αρβανιτίδης. Με τον τελευταίο, άλλωστε, η κόντρα του Δαμήλου άρχισε από την υπόθεση Λαναρή, συνεχίστηκε με τον αποκλεισμό της Βέροιας στο Κύπελλο λόγω παραβίασης των κανονισμών και φαίνεται ότι με τον Βάλνερ προστέθηκε ένα ακόμα λιθαράκι.

=Ψάχνονται στην Original να βρουν λύσεις στα προβλήματα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Οι πληροφορίες, μάλιστα, τους θέλουν να συζητάνε με πρωτοκλασάτους επιχειρηματίες με στόχο να τους πείσουν να καταθέσουν πρόταση αγοράς της ΠΑΕ.

=Με τη συνέντευξή του, βέβαια, ο Ντέμης Νικολαΐδης ξεκαθάρισε ότι σχεδιάζει να παραμείνει στην προεδρική καρέκλα. Όπως θα παραμείνουν και οι νυν μέτοχοι της ΠΑΕ.

=Το ζητούμενο για τα στελέχη της ΠΑΕ παραμένει η στάση των οπαδών στα επόμενα εντός έδρας ματς και ειδικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκεί όπου θα φανεί έμπρακτα εάν διατηρεί ο Ντέμης υψηλό ποσοστό αποδοχής στους απλούς φίλους της ομάδας. Διότι στους οργανωμένους επικρατεί αρνητική γνώμη για τον άλλοτε δικό τους άνθρωπο και τα πεπραγμένα του…


Σχολιάστε εδώ