Προστατεύει τους καλούς!

Με αρκετούς νέους διαιτητές θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική της Super League. Μόνο ο Λάζαρος Πολατιάν, που ορίστηκε στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ολυμπιακός, και ο Γιώργος Δαλούκας, ο οποίος θα σφυρίξει το ματς Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΕΚ, έχουν εμπειρία και άλλων ετών. Από τους υπόλοιπους ρέφερι οι περισσότεροι μπήκαν στους πίνακες τον Φεβρουάριο και η ΚΕΔ τούς έριξε κατʼ ευθείαν στα βαθιά. Επί της ουσίας, βέβαια, ο Γιώργος Ψυχομάνης και οι συνεργάτες του εμπιστεύθηκαν τους νέους και επειδή διέθεταν περιορισμένες επιλογές και επίσης για να προστατέψουν τους πρωτοκλασάτους.

Από την 27η αγωνιστική έως τη λήξη του πρωταθλήματος η ΚΕΔ θα κληθεί να λύσει πολλούς γρίφους με σημαντικά ματς, τα οποία αναμένεται να καθορίσουν τις μάχες σε όλα τα επίπεδα. Θα υπάρξουν κρίσιμοι αγώνες για τον τίτλο, για την είσοδο στα πλέι οφ, αλλά και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Επειδή από την αρχή της σεζόν τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ελληνικής διαιτησίας έχουν δώσει αρκετές αφορμές, από την ΚΕΔ αποφάσισαν να τα προστατέψουν για να τα χρησιμοποιήσουν όταν θα καεί η… σφυρίχτρα.

«Από ʼδω και πέρα κάθε λάθος θα ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων και μπορεί στο τέλος να ξεμείνουμε από έμπειρους διαιτητές εάν δεν τους προστατέψουμε», εξηγούσε άνθρωπος που διατηρεί εξαιρετικές προσβάσεις στην ΚΕΔ, αλλά και στην ΕΠΟ.


Σχολιάστε εδώ