Παραμένει μπροστάρης

Ουσιαστικά εκεί επικεντρώθηκε και συνάμα στην προσπάθειά του να καθησυχάσει τον κόσμο της «Ένωσης» που τις τελευταίες εβδομάδες και ειδικά μετά την ισοπαλία με τον Άρη παρουσιάστηκε μουδιασμένος και με διάθεση αποστασιοποίησης από την ομάδα.

«Μου είχε περάσει η ιδέα και είχα απογοητευτεί πολύ από το ότι δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο για να σας πω την αλήθεια. Δηλαδή στην αρχή του πρωταθλήματος, μετά την έβδομη αγωνιστική όπου είχαμε 20.000 κόσμο, ενώ έπρεπε να είχαμε 40.000, ήταν μεγάλη απογοήτευση για μένα. Δηλαδή σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι κάνω λάθος», είπε μεταξύ άλλων ο Νικολαΐδης και πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να έχουμε έξι στα έξι, μπορεί η ομάδα να μην παίζει τόσο καλά, αλλά φανταζόμουν ότι ο κόσμος θα ερχόταν να το στηρίξει λίγο αυτό, να δει τελικά μήπως τελικά αρχίζει και παίζει καλά, αφού είχε κάνει έξι νίκες. Εκεί είχα μια απογοήτευση και έχει μεγάλη σημασία αν αυτό που κάνουμε προσελκύει τους φιλάθλους στο γήπεδο. Δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος. Κάθε χρόνο πέφτει ο μέσος όρος των εισιτηρίων, όχι των διαρκείας, αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο τώρα έχοντας περάσει τα μισά και παραπάνω του πρωταθλήματος και καταλαβαίνω ότι πλέον έχουν απόλυτο δίκιο να μην έρχονται στο γήπεδο.

Γιατί δεν βλέπουν κάτι που να τους αρέσει και σίγουρα θα έχουν δίκιο να μην πάρουν και διαρκείας του χρόνου. Πλέον το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι και θα έχουν δίκιο, αλλά εκτός από αυτό δεν έχει περάσει από το μυαλό κάποιου μετόχου ή το δικό μου ενδεχόμενο παραίτησης και ούτε αυτό θα γίνει». Το συμπέρασμα που βγαίνει από τα λόγια του δημιουργούν νέο άνεμο αισιοδοξίας στον κόσμο παρά τη σκληρή κριτική των ΜΜΕ. Κυρίως επειδή οι μέτοχοι της ΠΑΕ έχουν τη διάθεση να επενδύσουν με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα προσφέρει ελκυστικό θέαμα και θα επιδιώξει μέσα από την αγωνιστική ανωτερότητά της να κατακτήσει τίτλους. Στον κόσμο άρεσε ιδιαίτερα και η αυτοκριτική που έκανε ο πρόεδρος της «Ένωσης». Διότι μέχρι την Παρασκευή ο Νικολαΐδης εμφανιζόταν απόλυτος σε όλα τα θέματα, αλλά για πρώτη φορά ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες των επιλογών και παρουσιάστηκε έτοιμος να μάθει από τα λάθη του.


Σχολιάστε εδώ