Επιστολή… προβοκατόρων…

Τότε, η Ρηγίλλης είχε καταβάλει τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να αποδείξει πως το εν λόγω κείμενο δεν ήταν παρά μια… προβοκάτσια κάποιων κακεντρεχών είτε προερχόμενων από την εσωκομματική αντιπολίτευση είτε από τον χώρο των… «πράσινων».
Όποιοι και να ‘ταν οι εμπνευστές και οι συντάκτες της τότε αναφοράς, επανήλθαν τώρα με νέα επιστολή τους στον πρωθυπουργό, την οποία κοινοποιούν στον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη και τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Γιάννη Τραγάκη.
Με τη νέα τους επιστολή-παρέμβαση, οι ίδιοι – προφανώς –
ανώνυμοι επιστολογράφοι καταγγέλλουν επώνυμα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης, στενούς προσωπικούς φίλους του Καραμανλή, για τα έργα και τις ημέρες τους, καταλήγοντας με την επισήμανση: «Πρόεδρε, είσαι το τελευταίο ανάχωμα και η μεγάλη μας αγάπη, όπως λέει και ο έντιμος νομάρχης μας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Έρχονται καταστροφές. Προσέξτε και δώστε λύσεις…».
Το τι αναφέρεται στην επιστολή δεν το αναδημοσιεύω, καθώς αυτή είναι ανυπόγραφη. Στέκομαι μόνον στο ότι οι καταγγελίες αφορούν τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γιάννη Αγγέλου, τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΚ, τον πρόεδρο της ΔΕ της ΝΔ Θεσσαλονίκης, τους Χαλκιδικιώτες αδερφούς Βαγιωνά (βουλευτής ο ένας, πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ ο άλλος), τον φίλο του πρωθυπουργού επιχειρηματία Σταύρο Λαζαρίδη, τον πρωθυπουργικό κουμπάρο Βασίλη Θωμόπουλο, καθώς και τον νεαρό βουλευτή Απόστολο Τζιτζικώστα.
Δεν γνωρίζω αν αληθεύουν οι πληροφορίες στις οποίες αναφέρονται οι ανώνυμοι επιστολογράφοι, ούτε έχω λόγους να τους πιστέψω. Ωστόσο, είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω τους αναγνώστες μου για το γεγονός, καθώς η επιστολή διέρρευσε και έφτασε στα χέρια βουλευτών της αντιπολίτευσης, οι οποίοι την απέστειλαν στον πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, Γιώργο Ζορμπά.
Για να δούμε τι θα δούμε…


Σχολιάστε εδώ