δεν ακουω… τιποτα

Μόνο με την κατάκτηση του τίτλου θα αλλάξει ο Πεσέιρο τη μοίρα του, αλλά ακόμα και εντός της Παιανίας λίγοι αισιοδοξούν πραγματικά για την κούρσα του πρωταθλήματος. Σίγουρα οι «πράσινοι» θα παλέψουν, αλλά τις τελευταίες ημέρες ακούγεται από αρκετούς παίκτες «ότι ο Ολυμπιακός έχει πλέον σαφέστατο προβάδισμα».

Τι καταλογίζουν στον Πεσέιρο; Πρώτα απʼ όλα την κακή εφαρμογή του ροτέισον. Ο Πορτογάλος αλλάζει τους παίκτες σαν τα πουκάμισα με συνέπεια να λείπουν από τον Παναθηναϊκό η χημεία και η ομοιογένεια στην ανάπτυξη.

Το δεύτερο λάθος που χρεώνουν στον Πεσέιρο αφορά στον αγώνα της Ξάνθης και η κριτική έχει να κάνει με την αντικατάσταση ενός επιθετικού, του Πόστιγκα, με έναν κεντρικό αμυντικό, του Σαριέγκι, στον οποίο δόθηκε εντολή να κατασκηνώσει στην αντίπαλη περιοχή. Κίνηση που από πολλούς θεωρήθηκε απόρροια του πανικού και της σύγχυσης την οποία βίωνε ο πορτογάλος τεχνικός. Επίσης στον Πεσέιρο καταλογίζουν και την εξαφάνιση κάποιων παικτών για μεγάλο διάστημα, με συνέπεια όταν τους επαναφέρει να αργούν να βρουν ρυθμό.

Ως παράδειγμα λένε για τον Ρομέρο, ο οποίος επιστρατεύθηκε στην Ξάνθη για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, αλλά και τον Δημούτσο.

Τέλος, για τον Πορτογάλο λένε επίσης και ότι επιμένει σε κάποιους παίκτες όπως ο Τζιόλης, ο οποίος αποδεδειγμένα βρίσκεται εκτός φόρμας. Με επιπτώσεις, βέβαια, στην απόδοση της ομάδας, καθώς ανασταλτικά υποχρεώνεται ο Μαρσέλο Μάτος να παίζει για δύο, ενώ δημιουργικά οι «πράσινοι» καθυστερούν να αναπτυχθούν.

Εκτός από τον Πεσέιρο, λιγόστεψαν στην Παιανία και τα ψωμιά του Εζεκίελ Γκονζάλες, αλλά και του Σέριτς. Για τον πρώτο θεωρούν πλέον ότι μόνο αναστάτωση προκαλεί, ενώ για τον Κροάτη πως «έδωσε ό,τι είχε να δώσει» και, βεβαίως, στέκονται στην καλή απόδοση του Σπυρόπουλου, που κάλυψε την αριστερή πτέρυγα με τον καλύτερο τρόπο όταν τον εμπιστεύθηκε ο Πεσέιρο.


Σχολιάστε εδώ