άνθη του κακού

Μειώνονται οι συντάξεις, αυξάνεται ο χρόνος εργασίας, χάθηκαν τα τοπ μόντελ. Αν θέλουν να φύγουμε μετανάστες, να μας το πουν ευθέως!

Μόνο στο ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη η εμπειρία θεωρείται μειονέκτημα. Και η… βλακεία προφανώς είναι προτέρημα.

Την πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ κατέθεσε η Αλ. Παπαρήγα. Μα, δεν είπαν ότι έκλεισε το Τριώδιο;

Ξεψάρωσε και ο Αλαβάνος και δήλωσε ότι ο Συνασπισμός είναι μεγάλο κόμμα. Ναι και η Βίσση έλεγε πως θα κάνει διεθνή καριέρα (… αλλά την κόψαν στα φορέματα!).

Βαγγέλη, αν αρχίσουμε να τα ρίχνουμε από μόνοι μας τα αεροπλάνα, τι θα μείνει να ρίξουν αύριο μεθαύριο οι Τούρκοι;

Κι αν ακούτε περίεργους θορύβους, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Τρίζουν τα κόκαλα της Μελίνας, αφότου έμαθε ότι το έργο της το συνεχίζει ο Λιάπης.

Βουλευτές, λέει, που στήριξαν Βενιζέλο για αρχηγό φτιάχνουν δική τους ομάδα. Γιατί όχι; Και ο Αστέρας Τρίπολης πριν από λίγα χρόνια Δ΄ Εθνική έπαιζε.

Κοσμοσυρροή παρατηρείται στη Χαρ. Τρικούπη μετά τη δήλωση του Αθανασάκη ότι είναι δωρητής οργάνων. Τυχερός αυτός που θα πάρει τη γοητεία του.

Ενώ, ειδικώς για την ευφυΐα του, ετοιμάζει δημοπρασία αγάπης η Γιούνισεφ, η Ουνέσκο και οι… κουρούνες χωρίς σύνορα.

Αλλά, πώς να μην καταρρέει ο δικομματισμός, όταν μένει αναξιοποίητο το ταλέντο που ακούει στο όνομα Στέφ. Μάνος. Μέχρι και ο… Σαλαμπάσης βρήκε μαγαζί και τραγουδάει!

Ανεβαίνει, λένε, ο ΣΥΝ, γιατί έχουν θυμώσει οι ΠΑΣΟΚοι. Αν τους περάσει ο θυμός, θʼ αρχίσει να ανεβαίνει η Σκόντα Ξάνθη.

Στη Βουλή συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Στην «Μπρασερί» δεν είχε τραπέζι και στο «Ντα Κάπο» είχε φασαρία.

Πώς εξηγείται ότι κάθε φορά που ρωτούν τη Μαριλίζα για τα χάλια του ΠΑΣΟΚ, χαμογελάει φαρδιά – πλατιά – χαζά στις κάμερες; Αισιοδοξεί σκοπίμως ή… χαζεύει κατά λάθος;

Συμπερασματικά με το νέο Ασφαλιστικό πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά η σύνταξη (της).

Έναν βοηθό έστειλε ο Μπους για να μας λύσει το Σκοπιανό. Δηλαδή, αν δεν παίζαμε… ρόλο διεθνώς ποιον θα έστελνε; Τη ράφτρα της Κοντολίζας;

Έξι στους δέκα διαφωνούν με τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό. Οι άλλοι τέσσερις έχουν ήδη αλλάξει χώρα;

Η Δαμανάκη έφυγε τότε από τον ΣΥΝ για το ΠΑΣΟΚ μπας και σωθεί. Σκέψου τώρα να παρακαλάει τον Τσίπρα να την πάρει πίσω για να γλιτώσει.

Δηλώνει ο Θ. Πάγκαλος ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι δημοσκοπήσεις. Και τη Χαρούλα Λαμπράκη η διεθνής καριέρα.

Κι αν υπάρχει μια ελπίδα για το ΠΑΣΟΚ, είναι ότι αμφιβάλλει για την προοπτική του ο Κουλούρης. Όπως και η προοπτική για τον… Κουλούρη.

Όπως διαβάζω, ο Καραμανλής σχεδιάζει να εφαρμόσει την τακτική του Σαρκοζί. Δηλαδή θα χωρίσει τη Νατάσα και θα τα φτιάξει με τη Ρέα Τουτουντζή;

Με τη σεμνότητα που τον διακρίνει δήλωσε ο Παπαδημούλης: «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε». (Αλλά αν μας δώσετε την ευκαιρία, θα σας κάτσουμε στον σβέρκο!)

Δραματική και η δήλωση Κυριάκου Μητσ. ότι δεν θα κάνει ποτέ προκλητική φωτογράφιση. Ευτυχώς, γιατί μετά το Ασφαλιστικό δεν θα άντεχε κι άλλη λαχτάρα ο πλανήτης.

Όπως θα ʼλεγε και ο ποιητής, η χώρα θα σωθεί όταν ο τελευταίος γραφειοκράτης πνιγεί με τα άντερα του τελευταίου συνδικαλιστή.

Τελικώς, ακόμη κι αν δεν υπήρχε ο Γιωργάκης, θα έπρεπε να τον εφεύρει ο Καραμανλής.


Σχολιάστε εδώ