ΤΟΝ ΕΣΤΥΨΑΝ ΣΑΝ «ΛΕΜΟΝΟκουπα»

Το μόνο που δεν γνώριζαν ήταν το πότε θα έφευγε και αυτό έγινε την περασμένη Τρίτη, με μια απόφαση που την πήρε πάνω του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης.

Η απόφαση για την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή είναι αλήθεια ότι ξάφνιασε τη δεδομένη χρονική στιγμή και αφού ο Ολυμπιακός είχε περάσει νικηφόρα από τη Βέροια, όπου υποτίθετο ότι έδινε εξετάσεις ο Τάκης Λεμονής και ότι από το αποτέλεσμα του αγώνα αυτού θα εξαρτιόταν η παραμονή του ή όχι.

Πριν ο Σωκράτης Κόκκαλης λάβει την απόφαση για την απομάκρυνση του προπονητή είχε μελετήσει το θέμα πολύ καλά. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε ζητήσει τη γνώμη των περισσότερων ποδοσφαιριστών πριν καταλήξει στην τελική του απόφαση και από αυτά που του είπαν οι παίκτες έφθασε στην απόλυση.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν μίλησε, βεβαίως, κατʼ ιδίαν με τους παίκτες ούτε είχε τετ α τετ μαζί τους. Τις απόψεις τους μετέφερε στον πρόεδρο τρίτος άνθρωπος που κατέχει υψηλό πόστο στην ομάδα.

Εξέφρασαν δυσαρέσκεια

Η αλήθεια είναι πως ουδείς εκ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που ρωτήθηκαν για τον Τάκη Λεμονή δεν ζήτησε την απομάκρυνσή του, αλλά με τα όσα του μετέφεραν οι ποδοσφαιριστές, και ειδικά οι ξένοι, ο κ. Κόκκαλης έλαβε την απόφασή του. Οι παίκτες εξέφρασαν παράπονα για την προπόνηση που τους έκανε ο κ. Λεμονής, ενώ στην απόφαση του προέδρου του Ολυμπιακού έπαιξαν ρόλο και οι πολλοί τραυματισμοί που είχε σʼ αυτό το πρωτάθλημα η ομάδα, για τους οποίους έχουμε πολλές φορές γράψει αναλυτικά και ειδικά προ δύο εβδομάδων είχαμε αναφερθεί στους τραυματισμούς με αναλυτικό ρεπορτάζ.

Όλα αυτά, συν το ότι η ομάδα μετά πολλά χρόνια βρίσκεται πολύ κοντά στο να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ δεν αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο, οδήγησαν τον Σωκράτη Κόκκαλη στην απόφαση να μη συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Τάκης Λεμονής, αλλά να αναζητηθεί άλλος προπονητής, το όνομα του οποίου δεν πρόκειται να αποφασισθεί και να γνωστοποιηθεί πριν το καλοκαίρι.


Σχολιάστε εδώ