ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΘΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ DVD!

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ αυτό προκύπτει από τη μελέτη των τηλεφωνικών κλήσεων μετά την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του Θέμου Αναστασιάδη, την οποία είχαν ζητήσει οι δικαστικές αρχές, που δείχνει ότι υπήρχε ανοικτή γραμμή την περίοδο εκείνη, η οποία είναι πιθανό να ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου, όταν έγιναν οι πρώτες αποκαλύψεις για τα 5.500.000 ευρώ που κατέθεσε στη γαλλική τράπεζα ο Θέμος, όποτε άρχισαν και οι «επαφές τρίτου τύπου» του Θέμου και του Μεγάρου Μαξίμου για να παγώσει η υπόθεση αυτή.
Δεν τα ʼπε καλά ο Θέμος…
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θέμος Αναστασιάδης δεν μας τα είπε και τόσο καλά σε ό,τι αφορά το θέμα των επιταγών που κατασχέθηκαν στα γαλλοελβετικά σύνορα. Με ανακοίνωση της εφημερίδας του, πανηγύριζε για την αθώωσή του από τις γαλλικές τελωνειακές αρχές. Περιφέρει «ως συγχωροχάρτι» ένα έγγραφο των γαλλικών τελωνείων.
ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ με το οποίο επιστρέφονταν οι επιταγές, με τη διαπίστωση ότι δεν είναι πλαστές ή κλεμμένες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει σταματήσει ο φορολογικός έλεγχος για την προέλευση και τον προορισμό των επιταγών, με διερεύνηση των τραπεζικών λογαριασμών του Θέμου και την επιβολή των ανάλογων φόρων ή προστίμων.
ΜΑΛΙΣΤΑ, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι Ελβετοί και ο Γάλλοι συνεχίζουν ακόμη να μην απαντούν στα ερωτήματα που έχουν θέσει οι ελληνικές αρχές, παρά τις υπομνήσεις που έχουν σταλεί από την ελληνική πλευρά… στα πλαίσια της δικαστικής συνδρομής, και τούτο γιατί ο έλεγχος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
ΤΕΛΟΣ, σημειώστε ότι και από την ελληνική πλευρά συνεχίζονται οι έλέγχοι για την προέλευση των χρημάτων του Θέμου Αναστασιάδη που είχαν κατατεθεί στη γαλλική τράπεζα, καθώς και για τη διακίνηση χρημάτων μέσω off-shore εταιρειών….
Έτοιμος για κατάθεση
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, μέσα σʼ αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει ο εργατολόγος κ. Νικολουτσόπουλος, ύστερα από νέα αναβολή που πήρε μετά και την έξοδό του από το Αιγινήτειο, ενώ στο επόμενο δεκαήμερο είναι πιθανό να καταθέσει και ο Ζαχόπουλος, του οποίου η υγεία φαίνεται να παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, τέτοια που του επιτρέπει να καταθέσει στον αρμόδιο ανακριτή. Οι πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη αρχίσει να συζητάει τα θέματα που τον έχουν ταλαιπωρήσει και μάλιστα αναφέρεται σε «εκβιάστρια και εκβιαστές».
ΑΠΟ ΤΙΣ συζητήσεις μάλιστα που έχουν γίνει με πρόσωπα του στενότατου φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντός του φαίνεται να έχει εκμυστηρευτεί ότι λίγο πριν από το απονενοημένο διάβημά του είχε επιχειρήσει να μάθει αν υπάρχει υλικό εναντίον του… γιατί αυτό που φοβόταν ήταν μήπως δημοσιευτούν οι φωτογραφίες σε εφημερίδα της Κυριακής.


Σχολιάστε εδώ