Η απάντησή μας στις προκλήσεις του ΝΑΤΟ: Να κλείσουμε Σούδα και Άκτιο

Συγκεκριμένα:

1. Να δηλώσει αυτή τη στιγμή ότι η επί σειρά ετών συνεχιζόμενη αδιαλλαξία των Σκοπίων, παρά τη συμβιβαστική διάθεση που επέδειξε η Ελλάδα, αποτελεί άλλη μια αδιάσειστη απόδειξη για τα επεκτατικά σχέδιά τους σε βάρος της χώρας μας. Γιʼ αυτό επανατοποθετούμε το ζήτημα του ονόματος στην αρχική του βάση:

Όχι Μακεδονία.

Όχι παράγωγο του όρου Μακεδονία.

2. Να απαιτήσει από το ΝΑΤΟ να επιδείξει την απαιτούμενη από το καταστατικό του αλληλεγγύη και στήριξή του στο μέλος του, Ελλάδα, εναντίον του οποίου υπάρχουν επεκτατικές βλέψεις από άλλο κράτος, FYROM, μη μέλος του ΝΑΤΟ. Σε αντίθετη περίπτωση που το ΝΑΤΟ συνεχίσει να στηρίζει το μη μέλος, ΦΥΡΟΜ, σε βάρος μέλους, Ελλάδα, τότε να αρχίσουμε κλιμακωτό κλείσιμο, των ΝΑΤΟϊκών βάσεων στη χώρα μας. Αρχίζοντας από τη Σούδα να προχωρήσουμε στο Άκτιο και βλέπουμε…

3. Η Ελλάδα να διακόψει κάθε οικονομική βοήθεια προς τη FYROM.

4. Να καταγγείλει την Ενδιάμεση Συμφωνία, κάτι που έπρεπε από καιρό να έχει γίνει, αφού η κυβέρνηση των Σκοπίων την παραβιάζει συνεχώς και ασυστόλως.

Ο Ελληνισμός, μιας κατά 40% κατεχόμενης Κύπρου και με τον Αττίλα παρόντα και πάνοπλο στο νησί, τόλμησε το 2004 να πει ένα ηχηρό όχι στο Σχέδιο Ανάν. Σήμερα η «ισχυρή Ελλάδα», η Ελλάδα μέλος του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και όλων των διεθνών οργανισμών θα τολμήσει να πει «όχι» στα σχέδια της Νέας Τάξης στα Βαλκάνια ή θα κρατήσει μια ψοφοδεή πολιτική, που επίλογός της θα είναι η ταπείνωση και η συρρίκνωσή μας; Ίδωμεν.

Και μια τελευταία παρατήρηση. Για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ η Ελλάδα όχι μόνο δεν έχει λόγο να βιάζεται αλλά θα πρέπει να είναι και αντίθετη. Άλλοι την επιδιώκουν και βιάζονται. Αυτοί οι άλλοι ας βιαστούν για να λύσουν και το πρόβλημα του ονόματος της FYROM, αν θέλουν να λυθεί και το δικό τους. Ειδάλλως, βέτο.

Εμμ. Μηλιαράκης

Πρόεδρος της ΧΔ


Σχολιάστε εδώ