Επιστρέφει στην Ελλάδα

Αποφασισμένος να γυρίσει στην Ελλάδα παρουσιάζεται ο Άγγελος Χαριστέας μετά τη συμπεριφορά των ανθρώπων που κινούν τα νήματα στη Νυρεμβέργη. Τα πρόσφατα παράπονα του διεθνούς επιθετικού για τη χρησιμοποίησή του σε θέση δεξιού μέσου επιβεβαίωσε τη δυσφορία του για τις συνθήκες εργασίας στην Μπουντεσλίγκα, αλλά συνάμα έπεισε και τους πλέον δύσπιστους φίλους του ότι επιθυμεί να γυρίσει στην πατρίδα, διότι «έκανε τον κύκλο του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».
Από το 2001, άλλωστε, βγάζει ο Χαριστέας το ψωμί του στα γήπεδα της Γερμανίας και της Ολλανδίας.
Θεωρεί, λοιπόν, ότι έφτασε η ώρα της επιστροφής, αν και γνωρίζει ότι ουσιαστικά μόνο τρεις ομάδες μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του. Πρόκειται, βεβαίως, για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την
ΑΕΚ. Για τους «ερυθρόλευκους» το όνομά του εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλή θέση της λίστας που έχει φτιάξει ο Ίλια Ίβιτς με έλληνες παίκτες, ενώ στην Παιανία όλα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, αλλά και από τις ενέργειες του Δημήτρη Σαλπιγγίδη για να μεταναστεύσει σε ομάδα του εξωτερικού. Εάν φύγει ένας εκ των δύο, ο Χαριστέας θα απασχολήσει έντονα τους «πράσινους».


Σχολιάστε εδώ