Τα τηλεφωνήματα του Βάκη

Στα ύψη θα φτάσει αυτόν τον μήνα ο λογαριασμός τηλεφώνου του Βάκη Φρατζή -του προέδρου της ΝΔ Θεσσαλονίκης- ο οποίος συνομίλησε με κάθε επώνυμο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος στον νομό για να τους… πείσει να μην παραστούν στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό.
Σε κάποιους επικαλέστηκε επιθυμία του Καραμανλή, ενώ σε άλλους έταξε υποστήριξη σε αίτημα για… αξιοποίησή τους. Πάντως, τα κατάφερε καλά, καθώς από τους πολιτευτές του κόμματος, μόνον τον Βαγέλλη Δημητρίου διέκρινα στις εξέδρες του Παλέ ντε σπορ. Οι άλλοι πειθάρχησαν.
Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς πήγαν στο Παλέ και περιφέρονταν επί ώρα -πριν την έναρξη της εκδήλωσης- στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας, χαιρετώντας τους προσερχόμενους. «Αυτοί που με είδαν θα με θεωρήσουν δικό τους, χωρίς να χαλάσω τις σχέσεις μου και με το κόμμα που μου ζήτησε να απέχω», σκέφτηκαν. Οι δημοσιογράφοι που τους είδαν τους ρώτησαν αν θα μπουν μέσα. «Αν έρθουν άλλοι, θα μπω κι εγώ, αν πειθαρχήσουν όλοι στο κόμμα, δεν θα μπω» είπε ο περίφημος… (Ονόματα δεν γράφω γιατί δεν είμαι καρφί).


Σχολιάστε εδώ