«Παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό για τον αγωγό»!

Ήταν, μάλιστα, τόσο μεγάλη η πρεμούρα των κυβερνώντων να «κλείσει» το θέμα, που κανείς τους δεν ένιωσε την ανάγκη να πει μια κουβέντα για σοβαρότατες καταγγελίες περί παρακολουθήσεων που έκανε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

«Ποιος δεν γνωρίζει σ’ αυτήν την αίθουσα ή δεν υποπτεύεται ότι παρακολουθούνται όλα τα κόμματα, κυβερνητικά στελέχη, κομματικά στελέχη, πολιτικά πρόσωπα, το καθένα για διαφορετικούς λόγους», είπε και συμπλήρωσε: «Υπάρχει παρακολούθηση είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Αλλού είναι περιφερόμενοι, αλλού είναι κατά διαστήματα».

Η γ.γ. του ΚΚΕ υποστήριξε ότι δεν της κάνει εντύπωση που παρακολουθούνταν ο πρωθυπουργός και είπε ότι αυτό γίνεται «από συμμάχους της Ελλάδας που έχουν κάθε λόγο να παρακολουθούν με τις μυστικές τους υπηρεσίες που κάνουν ό,τι θέλουν στην Ελλάδα, πέρα και ανεξάρτητα από τι κάνουν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες».

Συνέδεσε, μάλιστα, την καταγγελία της αυτή η κυρία Παπαρήγα με αναφορά στον «αγωγό», που δεν την ολοκλήρωσε, αν και όσοι την παρακολούθησαν κατάλαβαν ότι αναφερόταν στον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη του Περισσού υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, κυρίως σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, αλλά δεν μπορεί να γίνεται μια τόσο σοβαρή καταγγελία και κανείς από την κυβερνητική παράταξη να μη νιώθει την ανάγκη να πει μια λέξη, είτε για να διαψεύσει τα όσα ακούστηκαν είτε για να ενώσει τη φωνή του στην καταγγελία.


Σχολιάστε εδώ