Από το χρονοντούλαπο στο ράφι;

ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ του βιβλίου αυτού ιδιωτικά προανήγγείλε η κ. Ρεπούση πριν από καιρό σε τηλεοπτική της συνέντευξη, μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση του Στυλιανίδη για την απόσυρσή του. Μάλιστα με το ύφος της έδειχνε να πιστεύει ακράδαντα ότι στα βιβλιοπωλεία θα σχηματίζονται ουρές για να αγοράσουν το βιβλίο της και να διαβάσουν για τον «συνωστισμό» στη Σμύρνη!
ΕΤΣΙ λοιπόν σήμερα, μερικούς μήνες μετά την απόφαση απόσυρσης του βιβλίου από τα σχολεία, έχει αρχίσει καινούργιο παραμύθι, αφού οι πληροφορίες λένε ότι προχώρησε στην πράξη αυτή, μέσω εκδοτικού οίκου, παρότι τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου ανήκουν στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και στο ελληνικό Δημόσιο, κάτι που ήταν γνωστό στην κυρία Ρεπούση.
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ λένε ότι ήδη το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο έχει καταθέσει στο Πρωτοδικείο ασφαλιστικά μέτρα για την κυκλοφορία του βιβλίου και ζητάει την απόσυρσή του, ενώ οι εφημερίδες του Λαμπράκη προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφημίσουν το βιβλίο της κυρίας Ρεπούση, γράφοντας μάλιστα και ως αληθείς ειδήσεις του τύπου ότι έχουν εξαντληθεί ήδη δύο εκδόσεις του, λες και οι έλληνες βιβλιοφάγοι ανυπομονούν να διαβάσουν την τουρκική προπαγάνδα για την καταστροφή της Σμύρνης και όχι μόνο…


Σχολιάστε εδώ