ΑΝΗΦΟΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΝΤΖΑ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ;

Κινούμενη άμμος στην Κάντζα και εκρηκτικές καταστάσεις στον τομέα των ειδήσεων. Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Παπουτσάνη από τον «Ελεύθερο Τύπο» (την απομάκρυνση την είχαμε αποκαλύψει στο προηγούμενο φύλλο), το σενάριο της επανόδου στην Κάντζα επανήλθε. Ορισμένοι εκτιμούν πως είναι ζήτημα ημερών η ανακοίνωση της ανάληψης της γενικής διεύθυνσης ειδήσεων απ’ τον Γ. Παπουτσάνη, χωρίς ωστόσο ένα τέτοιο ενδεχόμενο να σημαίνει και την απομάκρυνση του Βασίλη Θωμόπουλου. Ο σημερινός γενικός διευθυντής θα αναλάβει ένα μέρος του ενημερωτικού τομέα, έχοντας ως επικεφαλής όμως πλέον τον Γιάννη Παπουτσάνη. Μάλιστα υπάρχει η ιδέα να δημιουργηθεί, κατά τα πρότυπα του Alter, ένα δελτίο ειδήσεων στις 7.00 με τη Ρ. Μπιζόγλη, υπό την επιμέλεια του Β. Θωμόπουλου, και την επόμενη ώρα, με την Έλλη Στάη, να έχει τον συντονισμό των συζητήσεων στα «παράθυρα».
Ο Alpha, θυμίζουμε, είχε προσεγγίσει τον Γιάννη Παπουτσάνη πριν από την έλευση του Β. Θωμόπουλου, ενώ μόλις πριν από δύο βδομάδες επισημαίναμε πως αναμένονται αλλαγές στη διεύθυνση ειδήσεων. Σημειώνουμε πάντως πως βασικός πυλώνας του δελτίου παραμένει ο Ν. Κακαουνάκης, ο οποίος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος, με ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το κανάλι. Διατηρεί όμως πολύ καλές σχέσεις με τον Δ. Κοντομηνά προσωπικά.
Ο Γιάννης Παπουτσάνης βρίσκεται σε διακοπές. Και η τελική απόφαση, αν δεν έχει ήδη ληφθεί, θα ληφθεί σύντομα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και με τον ΑΝΤ1. Όχι όμως για το κανάλι, αλλά για την πιθανότητα να βρεθεί ο σταθμός του Μίνωα Κυριακού στο νέο ιδιοκτησιακό σχήμα της Nova. Αν ευοδωθούν οι επαφές και οι διαβουλεύσεις για τη συνεργασία του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ με την APAX, που βρίσκεται στον κατάλογο των ισχυρών διεκδικητών της Nova, δεν αποκλείεται να προκύψουν μεγάλες εκπλήξεις. Κάτι τέτοιο όμως προς παρόν δεν φαίνεται εφικτό.


Σχολιάστε εδώ