Nίκη και μόνο νίκη…

**** Αν μπούμε όπως στον πρώτο γύρο, τρέχα γύρευε. Αν μπούμε με τσαμπουκά και πιέσουμε, κάτι που προσπαθεί σε όλα του τα παιχνίδια ο βάζελος, τότε ναι μπορεί και να πάρουμε το παιχνίδι. Ακούω να λένε μερικοί πως ο ΠΑΟ έχει ισχυρότερο και πληρέστερο κέντρο από την ΑΕΚ. Εγώ διαφωνώ. Και μάλιστα τόσο ώστε να ισχυρίζομαι πως είναι μια ομάδα που απλώς στηρίζεται στο πρέσινγκ προσπαθώντας να «σκάσει» την αντίπαλη ομάδα και να της δημιουργήσει άγχος. Εκεί θα εκμεταλλευτεί κάποια μπαλιά και θα ανοίξει το σκορ. Αν φίλοι μου είχε το καλύτερο κέντρο θα είχε και… περισσότερα γκολ. Διότι τα γκολ δεν πρέπει να προέρχονται μόνο από την ικανότητα του κάθε επιθετικού, αλλά και από το πώς και πότε θα πάρει και αυτός την μπάλα… Ο βάζελος μέχρι στιγμής εφαρμόζει την τεχνική του «τσούκου τσούκου μπολ» κλασική τακτική για την ομάδα αυτή.

Ε! Τώρα αν τους βγει μια καλή πάσα για τον «σαλπι» και αυτός με την τεχνική που διαθέτει το κάνει γκολ ή αν πάρει κάνα φάουλ με τον Ίβανσιτς ή κάνει καμιά από τις γνωστές προελάσεις προς την περιοχή, έχει καλώς. Ειδάλλως, εκεί, στο «τσούκου τσούκου μπολ». Και γιʼ αυτό και ο κόσμος τους δεν γεμίζει τη Λεωφόρο, αλλά και ο Γκούμας είναι ο… σκόρερ των τελευταίων αγώνων. Όσο για την ΑΕΚ, τι να πρωτοσχολιάσουμε. Αυτό που προέχει είναι να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ σήμερα. 55.000 κόσμος. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Και να ξεχάσουμε τις γκρίνιες μας. Ας τις αφήσουμε για τις επόμενες μέρες.

**** Ήθελα να κάνω και ένα θετικό σχόλιο για την αθλητική εφημερίδα «GOALnews». Ένα ΜΠΡΑΒΟ, που επιτέλους βγήκε σε μεγάλο σχήμα, αεράτη και με καρφίτσα! Ας καταλάβουν επιτέλους όσοι ασχολούνται με τις αθλητικές εφημερίδες στην Ελλάδα πως το προϊόν αυτό «πουλάει». Το μαρτυρά εξάλλου και ο αριθμός των αθλητικών εφημερίδων που έχουμε στη χώρα μας. Ας δώσουμε επιτέλους αυτό για το οποίο επίσης πληρώνει ο αναγνώστης. Την ποιότητα. **** Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια, μη μασάτε. Ας είμαστε εμείς που θα σπάσουμε το ρεκόρ που έχουν στην άμυνά τους.


Σχολιάστε εδώ