Στριμωγμένος ο Βάκης

Τα σκάνδαλα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, που ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο, η ανοιχτή κόντρα Ψωμιάδη – Παπαγεωργόπουλου, οι γκρίνιες των κομματικών για τους Ζαχόπουλους και τις κλειστές πόρτες των υπουργικών γραφείων, καθώς και τα χαμηλά ποσοστά που λαμβάνει το κόμμα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, έχουν βαρύνει πολύ την ατμόσφαιρα στην Πατριάρχου Ιωακείμ.
Στο ήδη βεβαρημένο κλίμα ήρθαν να προστεθούν δύο θέματα της επικαιρότητας που κυριολεκτικά απειλούν να τινάξουν στον αέρα τα σημεία ισορροπίας στην τοπική ΝΔ.
Πρώτο, οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, όπου ο σημερινός πρόεδρος του συλλόγου (φίλος του Βάκη και διορισμένος κατόπιν πρότασής του στη θέση του προέδρου του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας) καταποντίστηκε, μένοντας έξω ακόμη και από τον δεύτερο γύρο των εκλογών.
Δεύτερο, το συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» που οργανώνουν διάφοροι φορείς κινούμενοι ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ. Η Ρηγίλλης ανέθεσε στον Βάκη το έργο της αποτροπής των επώνυμων «γαλάζιων» από τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, την οποία θεωρούν επιζήμια στην άσκηση των χειρισμών του Μαξίμου.
Τώρα, ο Βάκης τρέχει και δεν φτάνει από τη μια να απολογείται για την καθοδική πορεία του κόμματος στον νομό και από την άλλη να συμμαζεύει τους «δικούς του» από τα κελεύσματα της… ψυχής τους.


Σχολιάστε εδώ