Κοινό μέτωπο ΠΑΕ – ΚΑΕ ΑΕΚ για την ερασιτεχνική

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως οι δύο πρόεδροι, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Δημήτρης Δρόσος, θέλουν αμφότεροι να έχουν τον έλεγχο και στην Ερασιτεχνική, κάτι για το οποίο ερίζουν και άλλοι πέραν των δύο αυτών και έτσι συμφώνησαν στο να αναλάβουν κοινή δράση για τον έλεγχο της Ερασιτεχνικής.

Την ερασιτεχνική ΑΕΚ την έβλεπε πάντα και εξακολουθεί να τη βλέπει με καλό μάτι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος την προηγούμενη φορά απέτυχε να την ελέγξει και να πάρει την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο, όπως απέτυχε να την ελέγξει βεβαίως και ο Ντέμης Νικολαΐδης στις τελευταίες εκλογές.

Τώρα, όμως, Νικολαΐδης και Δρόσος συντονίζονται και αναλαμβάνουν κοινή δράση για τον έλεγχο της Ερασιτεχνικής, που σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη υπόθεση, ενώ αυτήν την περίοδο είναι πολύ άσχημες και οι σχέσεις της ΠΑΕ με την Ερασιτεχνική και τον πρόεδρό της, τον κ. Ανατολιωτάκη. Δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς και τις συνεχείς καταγγελίες που έχει κάνει η Ερασιτεχνική στην ΠΑΕ για το θέμα της απόδοσης του ποσοστού από τα εισιτήρια, κάτι που οδήγησε τις σχέσεις των δύο πλευρών στα άκρα.

Το ίδιο άσχημες είναι και οι σχέσεις του Δημήτρη Μεσλισσανίδη με τη σημερινή διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αλλά ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει εγκαταλείψει τα σχέδια του για τον έλεγχο της Ερασιτεχνικής και, πιθανόν, μελλοντικά και της ΠΑΕ, αν και ο ίδιος όπου σταθεί και όπου βρεθεί το διαψεύδει κατηγορηματικά. Οι διοικήσεις ΠΑΕ και ΚΑΕ, πάντως, διαβλέπουν στο βάθος νέα προσπάθεια από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ελέγξει την Ερασιτεχνική και γι’ αυτόν τον λόγο φέρονται να τηρούν κοινή στάση εν όψει και της αυριανής γενικής συνέλευσης. Πρέπει, βεβαίως, να σημειωθεί πως οι ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό κοινή στάση σε πολλά άλλα θέματα πέραν της Ερασιτεχνικής, όπως η συμφωνία με το ίδιο εισιτήριο να μπορεί ένας οπαδός να παρακολουθήσει αγώνα της ποδοσφαιρικής και της μπασκετικής ομάδας, αλλά και η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.


Σχολιάστε εδώ