Euro και Μουντιάλ εξασφάλισε το Mega

•To Mega πλειοδότησε στην ΕΠΟ, κερδίζοντας τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Euro 2012 και του Μουντιάλ 2014. Το κανάλι έχει ήδη τα δικαιώματα για όλους τους εντός και τους εκτός έδρας αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010. Και ακόμη έχει δικαιώματα για όλους τους αγώνες της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης, καθώς και για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου UEFA και τον Σούπερ Τελικό της Ευρώπης (μεταξύ του κατόχου του τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπελλούχου Ευρώπης), για φέτος και για το 2009.

•Αύξηση τιμής και για την πλήρη έκδοση (DVD συν περιοδικά) της «Καθημερινής της Κυριακής» στα 3,5 ευρώ. Η πιο ακριβή εφημερίδα είναι το «Θέμα» με 4,25 ευρώ (τιμή με προσφορές) και ακολουθούν «Βήμα», «Ελευθεροτυπία» και «Έθνος» με 4 ευρώ.

•Στο κυριακάτικο πρόγραμμα του City 99,5 μετακινείται ο Λάμπης Ταγματάρχης, ο οποίος παρουσίαζε μια καθημερινή εκπομπή (9.00-11.00). Προφανώς δεν άντεξε το πρωινό ξύπνημα.

•Προχωράει το σενάριο πώλησης της Mediatel στη Star Investments του Ομίλου Βαρδινογιάννη. Επίσης συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την πώληση της «Χρυσής ευκαιρίας» σε μεγάλο επενδυτικό οίκο.

•Το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Alpha η Ά. Μαραγκουδάκη ακούγεται έντονα. Δεν έχει όμως ακόμη ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

•Πληθαίνουν οι διαβουλεύσεις για το Ασφαλιστικό. Την περασμένη Πέμπτη συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των ενώσεων ιδιοκτητών του περιοδικού Τύπου και του ραδιοφώνου με τον Θ. Ρουσόπουλο, παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους. Στη συζήτηση έπεσε στο τραπέζι και το ζήτημα της προσφυγής στο αγγελιόσημο, χωρίς όμως να είναι ο κεντρικός άξονας της συζήτησης. Ίσως το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως καμία από τις πλευρές, όπως διαφάνηκε, δεν θέλει τη δημιουργία του Ταμείου επιστημόνων!

• Συνεχίζεται ο προβληματισμός για το μέλλον των Μέσων στην Ελλάδα. Ο ΣΕΒ διοργανώνει τον Μάρτιο, στο πλαίσιο του «Ανοικτού Forum 08» (www.anoiktoforum.gr), ημερίδα με τίτλο «ΜΜΕ: δεοντολογία, κέρδος και εξουσία», σε κεντρικό ξενοδοχείο. Την ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Π. Σόμπολος ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, ο Δημήτρης Καλοφωλιάς ως πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ και ο Κώστας Κιμπουρόπουλος ως πρόεδρος της ΕΙΤΗΣΕΕ.


Σχολιάστε εδώ