ψιλά γράμματα

Ο δημοσιογράφος, κλείνοντας την αποκαλυπτική του εκπομπή, έλεγε τη φράση «καληνύχτα και καλή τύχη». Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η Έλλη Στάη αποχαιρετά το κοινό λέγοντας «καλή σας νύχτα και καλή τύχη». Πάλι μας αντέγραψαν οι Αμερικανοί… kkk Τι κοινό έχουν ένας ποπ καλλιτέχνης που συγκινεί τα νεαρά κορίτσια, μια συγγραφέας – καθηγήτρια που διδάσκει νέους φοιτητές και ένας διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού; Πέρασαν προ ημερών, και οι τρεις, τα σκαλιά του Ιδρύματος που παίζει με τα Μέσα και με τη μουσική.

*** Μήπως η αγάπη για τον Παναθηναϊκό ενός διευθυντή ειδήσεων και ενός ιδιοκτήτη παίξουν ρόλο σε μια ενδεχόμενη συνεργασία; Όλα βέβαια εξαρτώνται από τις εξελίξεις στην υπόθεση Τσέκου.

*** Μαθαίνουμε πως πολιτικός μηχανικός που έχτισε σπίτι υπουργού αρχίζει να καταθέτει αγωγές σε όλους όσοι τόλμησαν να βγουν στα ΜΜΕ και να μιλήσουν για «παρανομία». Ισχύει; Και αν ναι, τι λέει ο υπουργός που θέλει να γίνει και Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Γιορτάζουν οι δύο δωρεάν εβδομαδιαίες εφημερίδες. Την προπερασμένη βδομάδα η «Athens Voice» έκλεισε 200 τεύχη, έχοντας κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2003. Τότε ρίσκαρε, αλλά τελικά διαμόρφωσε ένα νέο είδος εφημερίδας στη λογική της νεουρκέζικης «Village Voice», αγγίζοντας ένα νεανικό κοινό και δημιουργώντας μια νέα αγορά. kkk Η «Lifo» κυκλοφόρησε στη συνέχεια και ήδη γιορτάζει τα 100 της τεύχη. Οι δυο εβδομαδιαίες εφημερίδες, είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα «πειράματα» για το μέλλον του Τύπου, αλλά και προσωπικό στοίχημα δύο ταλαντούχων ανθρώπων του Τύπου, του Φώτη Γεωργελέ και του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου.

*** Εκδήλωση με τίτλο «ΜΜΕ, δημοκρατία και πολιτική κρίση» διοργανώνει απόψε Σάββατο, στις 18.00, το «Πριν» στο «Καφέ Στοά», που βρίσκεται Πατησίων 101 και Κοδριγκτώνος. Σε περίπτωση που δεν περιμένατε την Κυριακή για να αγοράσετε την εφημερίδα και δεν έχετε τι να κάνετε, περάστε. Εκδόσεις: Συλλεκτικό τεύχος του «Status», με την ευκαιρία του εορτασμού 20 χρόνων παρουσίας του στον Τύπο, θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου. Στις αρχές Απριλίου θα κυκλοφορήσει το περιοδικό σπιτιού «Bravo Casa» από το «Έθνος της Κυριακής». kkk Διαφήμιση: Η Ashley & Holmes δημιούργησε τη νέα καμπάνια για τη σειρά «Εν Ελλάδι Gourmet» της Creta Farm, που υποστηρίζεται με τηλεοπτικό σποτ, εξωτερική διαφήμιση και ενέργειες μέσα σε σούπερ μάρκετ.


Σχολιάστε εδώ