Ποια είναι η αλήθεια για την τιμή;

Όπως είχαμε γράψει, τα dvd ήταν παραγωγής της εταιρείας «ΑΛΗΘΕΙΑ», στέλεχος της οποίας είναι ο Κ. Τσαρούχας. Σύμφωνα δε με καταγγελία συμβούλων, ύστερα από έρευνα αγοράς, τα dvd θα αγοράζονταν έναντι 1 ευρώ το ένα, τη στιγμή που η πραγματική τους αξία στην αγορά (σύμφωνα με τους διαφωνούντες) δεν ξεπερνά το 0,25 ευρώ.

Ο Κ. Τσαρούχας λοιπόν ισχυρίζεται πως «ουδέποτε εισέπραξα ούτε ένα ευρώ ως αμοιβή από οποιονδήποτε -φορέα, σύλλογο ή ιδιώτη- για τις 372 διαλέξεις μου σε ολόκληρη τη χώρα. Αν έχετε οποιοδήποτε στοιχείο που να διαψεύδει αυτή τη θέση μου, παρακαλώ να το δημοσιοποιήσετε αμέσως»…

Απάντηση «Π»: Δεν χρειάζεται! Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιήσουμε κανένα στοιχείο, πολύ απλά επειδή εμείς δεν γράψαμε το αντίθετο! Οπότε; Γιατί το αίτημα για κάτι που δεν γράψαμε; Εμείς απλώς γράψαμε ότι στη εταιρεία «ΑΛΗΘΕΙΑ» στέλεχος είναι ο κ. Τσαρούχας, κάτι που κι ο ίδιος επιβεβαιώνει αφού στην επιστολή του τονίζει επίσης ότι:

– «Ενημερώθηκα απ’ την εταιρεία «ΑΛΗΘΕΙΑ», με την οποία έχω συνεργασία ως δημοσιογράφος και συγγραφέας, ότι τα νομικό της τμήμα θα δώσει αναλυτική απάντηση στα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα».

Λοιπόν; Πού μας διαψεύδει ο κ. Τσαρούχας; Απορούμε!

Μας εγκαλεί όμως ο κ. Τσαρούχας επειδή, όπως ισχυρίζεται:

– «Επιχειρείτε πάλι να δυσφημήσετε έναν αγώνα -τον δικό μου- που κρατάει 30 και πλέον χρόνια για τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, το AIDS και τώρα και το κάπνισμα. Μάταιος ο κόπος σας…».

Απάντηση «Π»: Εδώ εμείς… σηκώνουμε τα χέρια ψηλά! Πόθεν του προέκυψε του κ. Τσαρούχα μάς είναι άγνωστο! Από πότε συγχέει ένα ρεπορτάζ μας για μια προμήθεια του ΟΚΑΝΑ, η οποία καταγγέλλεται και απ’ τους εργαζόμενους του ΟΚΑΝΑ, με τα όσα ισχυρίζεται; Πάντως εμείς ούτε ναρκωτικά παίρνουμε, ούτε κατάχρηση αλκοόλ κάνουμε, το κάπνισμα το κόψαμε (καλά, ο Κουρής το ‘χει κόψει κάποιες… δεκαετίες!), επιπλέον χρησιμοποιούμε προφυλακτικά!

Μόνο αν παίρνουμε ληγμένα δεν ξέρουμε!

ΥΓ.: Επιστολή μας έστειλε εκ μέρους της εταιρίας «ΑΛΗΘΕΙΑ» και ο δικηγόρος Δημ. Μουστακάτος. Σε αυτή μας λέει, μεταξύ άλλων, πως «οι αντιδικίες υπαλλήλων, στελεχών και συντακτών της εταιρίας μας δεν μας απασχολούν και δεν μας ενδιαφέρουν»… Τονίζει ακόμα ότι «η πρόληψη δεν είναι λεφτά για πέταμα, εκτός αν εσάς σας ενδιαφέρει μόνο η καταστολή»! Και προσθέτει πως «η αναγραφόμενη από εσάς τιμή ως συνολική του κόστους δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Απάντηση «Π»: Ειλικρινά δε νιώθουμε πως έχουμε να απαντήσουμε παρά μόνο στην τελευταία επισήμανση. Λέμε λοιπόν ότι την τιμή που γράψαμε την αναφέρουν οι αντιδρώντες στην προμήθεια επικαλούμενοι σχετική έρευνα αγοράς. Οπότε προς τι η αναφορά; Και γιατί η καλή εταιρεία, στέλεχος της οποίας είναι ο κ. Τσαρούχας, δεν μας λέει ποια είναι η πραγματικότητα για την τιμή;


Σχολιάστε εδώ