«Πειθάρχησε» η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας

**** Επιτέλους οι μέτοχοι της ΑΕΚ αποφάσισαν να βγουν στο προσκήνιο και να δώσουν το στίγμα τους. Βέβαια, καλά τα λόγια περί των μεγάλων κατασκευαστικών σχεδίων του προπονητικού κέντρου και του γηπέδου και αρκετά καλά τα λόγια περί πολέμου της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο που τα έχουμε ξανακούσει και από άλλους. Όσο για τον Ντέμη, παρότι τον στήριξαν, δεν νομίζω πως θα είναι πρόεδρος της ΑΕΚ μετά το καλοκαίρι, εκτός κι αν συμβεί κάτι το απίστευτο, όπως μας έχει πολλές φορές συνηθίσει.

**** Το πρόβλημα όμως είναι, κατά τη γνώμη μου, ο σχεδιασμός. Δηλαδή δεν ξέραμε σε τι πρωτάθλημα παίζουμε και πώς παίζεται το «παιχνίδι»; Δηλαδή όσο ήμασταν πρώτοι δεν μας πείραζε η διαφθορά;

**** Οι μέτοχοι –ξαναγράφουμε τα ονόματα για να τα απομνημονεύσουμε: Ντέμης Νικολαΐδης, Τάκης Κανελλόπουλος, Νίκος Κούλης, Γκίκας Γκούμας, Νάσος Θανόπουλος, Νίκος Νοτιάς, Πέτρος Παππάς– αποφάσισαν πόλεμο. Ε, λοιπόν, κύριοι, ό,τι κάνετε κάντε το γρήγορα και με αποδείξεις, διότι ή θα γίνετε γραφικοί ή θα θέλετε να κερδίσετε χρόνο.

**** Όσο για το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής –το χθεσινό ματς δεν μπορώ να το σχολιάσω, διότι η σελίδα είχε κλείσει όταν γινόταν το παιχνίδι Λάρισας – ΑΕΚ– το ζητούμενο δεν ήταν μόνο τα λάθη στην άμυνα της ΑΕΚ και τα τρία γκολ, αλλά η μη αποβολή του Γκούμα και του Κοβάσεβιτς στα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής.

**** Είναι δικαιολογία να στεκόμαστε μόνο στο σκορ… Όπως είναι δικαιολογία να λέμε πως ο «γαύρος» έχει δίκιο στο θέμα με την Καλαμαριά, όταν προφανώς το ήξεραν και πριν από τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα. Δεν νομίζω να το ανακάλυψαν μισή ώρα μετά την… ήττα. Και θα ήθελα να δω εάν κέρδιζε ο «γαύρος» θα υπέβαλε ένσταση;


Σχολιάστε εδώ