ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Τα διαιτητικά αυτά λάθη κατά της Ένωσης, για την οποία έχουμε πολλές φορές εδώ και καιρό γράψει ότι αποτελεί στόχο της λεγόμενης «νέας παράγκας» του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που αποδεικνύεται αγώνα με τον αγώνα, ξεχείλισαν το ποτήρι και προκάλεσαν έκρηξη, ενώ ταυτόχρονα επέφεραν ρήξη στις σχέσεις Νικολαΐδη – Γκαγκάτση και κοινό μέτωπο του προέδρου της ΑΕΚ αυτήν τη φορά με τον Γιάννη Ιωαννίδη για την καταπολέμηση της διαφθοράς, όπως σημείωνε στην ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ την περασμένη Πέμπτη το βράδυ.

Σε αυτό το πλαίσιο δεν είναι καθόλου τυχαία τα όσα είπε για τους ελέγχους στα πόθεν έσχες παραγόντων και διαιτητών και στο παράνομο στοίχημα ο υφυπουργός Αθλητισμού κατά την παρουσίαση του νέου νομοσχεδίου για τη βία, ενώ δεν ήταν καθόλου τυχαία και τα όσα είπε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Τάκης Κανελλόπουλος την περασμένη Τετάρτη για παράγκες και ψαροταβέρνες.

Είναι γνωστό πως οι Γιάννης Ιωαννίδης και Ντέμης Νικολαΐδης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία την περασμένη εβδομάδα, παρά την απάντηση του «ξανθού» στις δηλώσεις Ντέμη. Στην επικοινωνία αυτή συζητήθηκαν τόσο οι διαιτησίες κατά της ΑΕΚ όσο και όλα τα παρεπόμενα αυτών και μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης ζήτησε από τον υφυπουργό Αθλητισμού να σταθεί δίπλα του και να τον βοηθήσει να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία από τα «αποστήματα της παράγκας», όπως ειπώθηκε και στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρεται να έκοψε και κάθε δεσμό με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση με τον οποίο είχε εξαιρετικές σχέσεις, οι οποίες, όμως, διακόπηκαν μετά και τις τελευταίες διαιτησίες κατά της ΑΕΚ.

Η πλευρά της Ένωσης πάντως, την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, κήρυξε επίσημα τον πόλεμο κατά των συμφερόντων και της διαφθοράς, κάτι που σημαίνει πως τα πράγματα θα είναι πλέον πολύ διαφορετικά τώρα που βαδίζουμε προς το τέλος της σεζόν.

Δεν θα πρέπει να θεωρείται άσχετη με όλα αυτά και η αποπομπή δύο διαιτητών από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης, του Φωτιάδη, που το είχαμε προαναγγείλει, και του Ζολώτα.

Για τη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, είχαμε γράψει πως ήταν η έδρα βασικού κομματιού της «νέας παράγκας» και ουδείς γνωρίζει μετά τις νέες εξελίξεις τι θα γίνει με τον παράγοντα-τοποτηρητή αυτής στη συμπρωτεύουσα…


Σχολιάστε εδώ