Κουκουλώματα…

Παρέμβαση υπουργού σε έλεγχο μεγάλου εκδοτικού συγκροτήματος; Πληροφορίες αναφέρουν πως κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας άσκησε παρέμβαση και διέκοψε οικονομικό έλεγχο σε μεγάλο συγκρότημα, το οποίο φέρεται να έχει ανέλεγκτες χρήσεις. Λέγεται μάλιστα πως οι άνθρωποι του συγκροτήματος στους ελεγκτές που πηγαινοέρχονταν ισχυρίστηκαν πως τα βιβλία τους «κάηκαν»…

Αν πρόκειται για εισηγμένη εταιρεία, θα υπάρξουν επιπτώσεις ή το θέμα θα «θαφτεί»;

***
Επένδυση στο περιβάλλον για τα ΜΜΕ. Κάποτε πρωτοπόρος στα ζητήματα περιβάλλοντος ήταν η «Ελευθεροτυπία». Τώρα τη σκυτάλη, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, την πήρε ο ΣΚΑΪ, ενώ την περασμένη Κυριακή ο «Τύπος της Κυριακής» υιοθέτησε την καμπάνια της Greenpeace. Επίσης, στις 7 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε από την εταιρεία Infocus, σε 100 σημεία διανομής στην Αττική, το πρώτο οικολογικό περιοδικό: «Green».

***
Λάθος εκτιμούν

στο Mega ότι ήταν η κίνησή τους να καλέσουν την περασμένη Κυριακή στο κεντρικό δελτίο εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Όλα τα κανάλια δυστυχώς, με δικαιολογία ότι καλύπτουν όλες τις απόψεις, κάλεσαν εκπροσώπους της ακροδεξιάς οργάνωσης στα στούντιό τους. Το Alter, ο ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη του, ο Alpha. Κι αυτό όταν καλούνται σε απολογία από το ΕΣΡ επειδή δεν τηρούν την πολιτική πολυφωνία απέναντι στα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου.


Σχολιάστε εδώ