Για δες ποιος μιλάει, ο ψευτοΘέμος

Αν έχουμε τόσο πολλά, μια πρόταση κάνουμε στον κύριο Θέμο. Να ανταλλάξουμε περιουσιακά στοιχεία. Ιδού η Ρόδος…

Είναι πάντως τέτοια η ένδεια των επιχειρημάτων του για να μας συκοφαντήσει η εφημερίδα του, που καταφεύγει σε δημοσίευση κάποιου καταλόγου που δημόσια κυκλοφορεί και καταγράφει ποιες εργασίες εκτυπώνει η εταιρεία «Εκδόσεις Κορυφή ΑΕ» αναλαμβάνοντας διαγωνισμούς! Και αυτός ο κατάλογος μπαίνει υποχρεωτικά σε κάθε φάκελο προσφοράς!

Και είναι τέτοια η… κορυφή της διαπλοκής μας, που από το 2002 έως το 2006, δηλαδή σε τέσσερα χρόνια, ο τζίρος μας από 38 συμβάσεις με το Δημόσιο (και οι συμβάσεις δεν είναι χάρισμα) ήταν μόλις 2,7 εκατ. ευρώ!

Λέει επίσης η εφημερίδα του Θέμου το «ΘΕ…», μια και το «ΜΑ» δεν ανήκει σε αυτόν, ότι εκβιάζαμε τον κ. Σημίτη και την κυρία Ντόρα για να μας δίνουν δουλειές. Εδώ είναι ζωντανοί, να ʼναι καλά οι άνθρωποι, τους προκαλούμε να δηλώσουν αν ποτέ επικοινωνήσαμε μαζί τους και τους ζητήσαμε όχι δουλειές, αλλά έστω και ΜΙΑ διαφήμιση.

Λέει ακόμα ότι τα «πιάνουμε» από τον Πρόεδρο της Κύπρου Τάσσο Παπαδόπουλο αλλιώς, λέει δεν εξηγείται ότι τον… λιβανίζουμε!

Εμείς πάντως ποτέ δεν είχαμε την… τύχη να φιλοξενήσουμε διαφήμιση της Εθνικής Τράπεζας του κ. Αράπογλου, της VODAFONE του κ. Κορωνιά, και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου του κ. Τσουπίδη… Αντίθετα το «Πρώτο Θέμα» είχε πολλές ολοσέλιδες καταχωρίσεις κάθε Κυριακή. Τι σημαίνει, ότι «τα έπιανε», λαδωνόταν για να μη γράφει εναντίον τους, αλλά να λιβανίζει;

Ο μέγας κρατικοδίαιτος

Ο μέγας κρατικοδίαιτος όμως είναι ο κ. Θέμος. Απόδειξη η κρατική διαφήμιση που έχει πάρει η εφημερίδα του. Μόνο το 2006 και το 2007 πήρε 466 καταχωρήσεις και εισέπραξε 6.369.485 ευρώ Τα πήρες, κύριε Θέμο, για να στηρίξεις τον Καραμανλή;


Σχολιάστε εδώ