Απόφαση για μετωπική με ΠΕΚ

Όπως λένε οι πληροφορίες, αιχμή του δόρατος θα αποτελέσει ένα οικονομικό στοιχείο που αφορά στις δραστηριότητες του Βγενόπουλου, δηλαδή, η πτωτική πορεία που παρουσιάζουν οι μετοχές κάποιων εκ των εταιρειών στις οποίες αναμειγνύεται. Ουσιαστικά, δηλαδή, στην Παιανία καταστρώνουν πλάνα για να πλήξουν επικοινωνιακά τον άνθρωπο που θέλησε να ενώσει όλους τους δυσαρεστημένους φίλους του Παναθηναϊκού. Θα υποστηρίξουν ότι όλες οι κινήσεις του γίνονται με καθαρά επιχειρηματική σκέψη και για να βάλει μπροστά τους «πράσινους» που έχουν κουραστεί από τη 12ετή κυριαρχία του Ολυμπιακού. Από την άλλη πλευρά, η ΠΕΚ σχεδιάζει να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο τα πυροτεχνήματα του Τζίγκερ. Οι πληροφορίες θέλουν τους συνεργάτες του Βγενόπουλου να αναδεικνύουν την παντελή αδιαφορία της ΠΑΕ για τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.
«Εμείς μιλάμε για έναν Παναθηναϊκό ενιαίο κι αδιαίρετο, πρωταθλητή σε όλα τα σπορ και ο Βαρδινογιάννης ζητάει χρήματα για την ενίσχυση μόνο της ΠΑΕ», είναι το αντεπιχείρημα που χρησιμοποιούν όσοι θεωρούν ότι «έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μπας και δούμε κι εμείς άσπρη μέρα».
Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει και η διαμάχη ανάμεσα σε σημαντικό κομμάτι των οπαδών με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Σε πρόσφατη ανακοίνωση δόθηκε η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να αποφασίσουν εάν τους θέλουν στο γήπεδο. Αν βρεθεί κανάλι επικοινωνίας, τότε μπορεί να χάσει η ΠΕΚ τη λαϊκή υποστήριξη. Εκεί είναι που θα επικεντρώσουν την προσπάθειά τους οι συνεργάτες του Γιάννη Βαρδινογιάννη.


Σχολιάστε εδώ